Metro-portal.hr

objavljeno 12.08.2012. 23:22:58
MUŠKE BRIGE

O čemu muški razmišljaju tijekom seksa?

Muškarci vole znati kako dovesti svoju partnericu do orgazma inače se neće osjećati kao muškarci

Glumljenje orgazma može uskratiti užitak i vama i vašem partneru
Glumljenje orgazma može uskratiti užitak i vama i vašem partneru (Arhiva)

U savršenom svijetu i muškarci i žene bi tijekom seksa jedino trebali razmišljati o tome kako uživaju u njemo, ali u pravom svijetu u našim glavama se motaju puno misli koje nas mogu odvratiti od užitka, a ironično, dosta ih je povezano s time kako poboljšati užitak. Slijedi lista nekih od češćih problema koji muče muškarce:

Ovo je tako dobro, svršit ću...

Mnogi muškarci se boje prerane ejakulacije ili su uvjereni da imaju taj problem Dobar način da ga se riješi je da žena bude na vrhu i da ona kontrolira ritam seksa. Možete i napraviti pauzu između poza tijekom koje možete nastaviti sa ljubljenjem. To će zadržati uzbuđenje i odgoditi orgazam.

Kako je dovesti do orgazma?

Muškarci vole znati kako dovesti svoju partnericu do orgazma inače se neće osjećati kao muškarci. Zato je preporučeno da mu kažete što vas uzbuđuje i pomognete mu da vam pruži orgazam.

A što ako ostane trudna?

Mnogi su priznali kako im je ovo velika briga. Važno je da oboje razgovarate o tome koju kontracepciju biste koristili, bilo to pilula, spirala ili kondomi. Nikako ne smijete prešutjeti ako koristite neki oblik zaštite, a neki čak mogu biti i zabavni, poput stavljanja kondoma, posebno ako i to uvrstite kao dio predigre.

Oralna tehnika?

Kad je u pitanju oralno zadovoljavanje, muškarci u većini slučajeva baš i ne znaju što bi trebali raditi- lizati, ljubiti ili nešto skroz treće. Recite mu što želite i navodite ga, isplatit će vam se oboma.

Kako će reagirati ako joj otkrijem o čemu maštam?

Muškarci se boje odmah reći svoje fantazije partnerici. Bolje bi bilo da vi prvi počnete i otkrijete mu poneku svoju fantaziju. Tako će on znati smjer u kojemu krenuti i koje fantazije reći, a ako se to spomene tijekom predigre, možete biti spremni na genijalan provod.

Njoj je oralni seks odvratan?

Neke muškarce brine pomisao da vama se možda i ne sviđa pružanje oralnog seksa. Da vam možda ne paše okus ili imati njegovu 'stvar' u svojim ustima.  Dajte mu do znanja da u tome uživate. Gledajte ga u oči ili se dirajte slobodnom rukom. To će ga garantirano dodatno napaliti.

Taj orgazam zaslužuje Oskara

Ako glumite orgazam ne samo da mu zadajete ogroman udarac na njegov ego, već i gubite priliku da mu pokažete kako se ispravi da vas uspije zadovoljiti. Ako ste iskreni po pitanju seksa u vezi puno ćete više napredovati i uživati u seksu. Nemojte glumiti orgazam, radije mu recite razlog zašto ga ne možete doživjeti ili, ako je on kriv, dajte mu natuknice kako se može poboljšati.

12.08.2012. 23:22:58
http://metro-portal.hr/o-cemu-muski-razmisljaju-tijekom-seksa/73253/