Metro-portal.hr

objavljeno 22.07.2013. 16:01:00
ZGODNO

Numerologija datuma vjenčanja

Neka se numerološka pravila mogu primjeniti i na brak, pa izračunajte broj vašeg braka i pogledajte što to zapravo znači

A vaš brak je koji broj?
A vaš brak je koji broj? (Arhiva)

Numerologija tvrdi da datum vjenčanja puno govori o samom braku i određuje uvelike njegovu sudbinu, pa što ne biste izračunali broj svog braka i možda doznali nešto što još uvijek ne znate. 

Znači, zbrojite znamenke datuma svog vjenčanja sve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj i to je to ... Npr., ako je datum vjenčanja 20. 3. 2009. (20+3+2009 = 2+0+3+2+0+0+9 = 16= 1+6= 7), vaš je broj sedam. 

Broj 1 - skladni romantičari

Brojem jedan vlada Sunce koje pokazuje da je u braku najvažnije međusobno povjerenje i optimizam, a izbor takvog datuma daje do znanja da se radi o nježnom i zaljubljenom paru koji se upoznao jako romantično. 

Broj 2 - razlog braka su djeca

Mjesec je vladar broja dva, pa tu imamo dvije moguće krajnosti, preciznije, ili ćete imati vatrogasnu zabavu ili skromnu proslavu u najužem krugu. Emocionalna zrelost oba partnera jako je važna za uspjeh braka, a dobar dio ljudi koji se vjenča na ovakav datum zapravo to rade samo da bi imali djecu.

Broj 3 - mogući brak iz interesa

Jupiter vlada ovim brojem braka, a ukazuje na to da je to savršen datum za brak iz materijalnih interesa. No, od ovakvog braka ne treba očekivati previše, jedino je sigurno puno djece.

Broj 4 - vjernost za vječnost

Saturn je vladar ovog broja, a takvi su parovi dobro odvagnuli sve argumente za i protiv, razmislili o odgovornostima i na kraju se odlučili za. Sudbinski spojeni parovi radit će uvijek zajedno za iste ciljeve.

Broj 5 - važna komunikacija s partnerom

Merkur je vladar ovog braka, pa ne čudi da je najvažnija stvar koja se može iščitati iz datuma vjenčanja potreba za kvalitetnom komunikacijom s partnerom koja je osnova ovog braka. Nema dosade, uvijek se nešto događa, a pravi primjeri ovakvog braka su parovi koji su se vjenčali jako mladi.

Broj 6 - brak je najvažnija stvar u životu

Venera bdije nad ovim brakom koji, očito, nastaje i opstaje u ljubavi, nježnosti, sreći i miru. Partneri u ovakvom braku su uvijek vjerni jer im je ta zajednica najvažnija stvar koja im se dogodila u životu.

Broj 7 - promjene plana su često nužne

Nepredvidljivi Uran vladar je ovog braka koji može biti i pogrešan i ne baš mudar, jer oba partnera žele dosta osobne slobode, tako da iznenađenja nisu rijetkost, a promjene su jedina konstanta u takvom braku. Ipak, nema govora o tome da je ovakav brak unaprijed osuđen na propast.

Broj 8 - bračna sreća počiva na seksu

Složnost bračnih drugova karakterizira ovaj brak, a kako vlada Mars, nije ni čudo da se dobar dio te sreće zasniva na seksu. Partneri se razumiju jednim pogledom, tako da su vezani od prvog susreta. Sloga će se dokazivati svakodnevno u svim segmentima života. 

Broj 9 - ljubav nadvladava sve prepreke

Neptun vlada ovim brojem što od samog početka ukazuje na prilične poteškoće u vezi, no iako je sve protiv njih, kad se brak sklopi na ovakav datum postaje sudbinski i više nema rastavljanja. 

Pogledajte i ostale numerološke analize na portalu - analizu datuma rođenja i analizu imena.

22.07.2013. 16:01:00
http://metro-portal.hr/numerologija-datuma-vjencanja/79380/