Metro-portal.hr

objavljeno 01.01.2010. 12:37:26
DOBRE NAMJERE

Novogodišnje želje svjetskih zvijezda

I ljudi koji zarađuju milijune dolara sastavljaju popise odluka i želja za 2010.

Drew Barrymore
Drew Barrymore (Getty Images)

Hollywoodske i pjevačke zvijezde poput Drew Barrymore, Ushera i Mariah Carey kraj 2009. i početak novog desetljeća ujedno vide kao prekretnicu i priliku da u 2010. ostvare neke svoje osobne i poslovne želje.

Mariah Cary se nada da će u narednih 365 dana postati majka i dobiti zdravu bebu sa svojim suprugom, reperom Nickon Cannonom, dok se svježe rastavljena Susan Sarandon želi više zabavljati.

"Želim u potpunosti iskoristiti svaki dan i provoditi se više i bolje nego prije", rekla je Sarandon za emisiju Acess Hollywood nakon što se nedavno odlučila razvesti od Tima Robbinsa s kojim je u braku provela 23 godine.

R&B zvijezda Usher u 2010. će se nastojati riješiti starog tereta: "Cilj mi je prošlost ostaviti iza sebe i u potpunosti se usredotočiti na nove stvari koje dolaze. Vjerujem da Bog vraća sve što ti je u nekom trenutku oduzeto kako bi ti dao ono što ti stvarno pripada."

Drew Barrymore pak s osmjehom gleda na novogodipšnje odluke: "Uvijek si sastavljam ambiciozne popise i onda lijepo jednu po jednu stvar prekrižim već u prvim danima nove godine."

"Mislim da je od svega najvažnije zdravlje pa ću 2010. pokušati jesti što više zdrave hrane. Nadam se da ću se i dalje uspješno baviti glazbom", rekao je Jackie Jackson, brat preminuloga Kralja popa.

Glumac Jeff Bridges želi s obje noge ostati čvrsto na zemlji, dok 36 godina mlađa pjevačica Ciara od sebe očekuje novi val kreativnosti i ostvarenje svojih snova o uspjehu s R&B glazbom.

01.01.2010. 12:37:26
http://metro-portal.hr/novogodisnje-zelje-svjetskih-zvijezda/29766/