Metro-portal.hr

objavljeno 18.12.2013. 12:42:00
PARTIJANA

Novo izdanje Cycle programa u Mastersu 21. prosinca

Recept za dobar vikend provod je jednostavan, početak je u 23 sata, a ulaz 30 kuna do ponoći, 40 kuna nakon

Jan Kinčl Zero
Jan Kinčl Zero (Arhiva)

Cycle program u klub Masters ove subote 21. prosinca dovodi četiri dečka željna dobre zabave. Klub koji u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem diktira trendove na klubskoj sceni u još jednom izdanju Cyclea predstavlja zagrebačkog Maria Novaka i pulskog Boruta Cvajnera, uz neizostavne rezidente Jan Kinčl Zeroa i Ratka Filipovića Examinea.

Recept za dobar vikend provod je jednostavan, početak je u 23 sata, a ulaz 30 kuna do ponoći, 40 kuna nakon. Nije uzalud Boo Williams, živa house/techno legenda, na prošlom gostovanju u Mastersu rekao da se radi o jednom od najboljih klubova u Europi, pa čemu proturiječiti.

Zagrebački dečko Mario Novak je mladac kojeg je Cycle ekipa zapikirala na sceni i predviđaju mu vedru budućnost, a subota obećava vrući plesni podij. Vrti house i techno i podjednako dobro žonglira s oba žanra. Pobjednik je DJ natjecanja za Stop Making Sense festival 2013. godine, u kojoj se i fokusirao na otvaranje svog Pitch Vinyl Shopa u središtu Zagreba, na adresi Prilaz Đure Deželića 40.

Borut Cvajner je Puležan koji voli kupovati ploče. Uz to je unikatan DJ koji kombinira mnoge žanrove, a vještine je izgradio na partijima po rodnom gradu, sjeveru Italije i Berlinu. Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu.

Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno, house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite.

Mario Novak (PITCH VINYL SHOP)

Ratko Filipović Examine (Cycle)

Borut Cvajner (Vakum, Pula)

Jan Kinčl Zero (Bondage Rec, Radio808, Cycle)

Facebook event

18.12.2013. 12:42:00
http://metro-portal.hr/novo-izdanje-cycle-programa-u-mastersu-21-prosinca/82246/