Metro-portal.hr

objavljeno 30.11.2011. 14:59:12
NESRETNA DJEVOJKA

Novi trag? Policija ponovno intenzivno traga za Antonijom

U nastavku potrage jutros oko osam sati djelatnici kriminalističke i interventne policije te GSS-a u Bilišanima, u blizini Obrovca, počeli su pretraživati određene lokacije

Fotografija vijesti

Na području Obrovca pripadnici policije i HGSS-a jutros su nastavili intenzivnije tragati za nestalom Antonijom Bilić, potvrđeno je iz PU šibensko-kninske, javlja Hina.

U nastavku potrage jutros oko osam sati djelatnici kriminalističke i interventne policije te GSS-a u Bilišanima, u blizini Obrovca, počeli su pretraživati određene lokacije, rekao je glasnogovornik zadarske Policijske uprave Elis Žodan. Ta je potraga rezultat svih aktivnosti od početka traganja za nestalom maloljetnicom te je u skladu s procjenama stožera koji koordinira potragu, dodao je.

Načelnik Ivica Kostanić rekao je da policija i HGSS uz pomoć dva psa tragača pretražuju područje oko Obrovca koje dosad nije bilo obuhvaćeno potragom.

Po njegovim riječima, dosad je pretraženo golemo područje, no na ruti kojom je, policija pretpostavlja, na dan nestanka maloljetnice 7. lipnja ove godine prošao osumnjičeni za njezino ubojstvo 43-godišnji vozač kamiona Dragan Paravinja još su ostali 'džepovi' koji nisu 'pročešljani'.

Načelnik šibensko-kninske Policijske uprave također je rekao kako policija zasad nema novih tragova u slučaju nestanka Antonije Bilić, no, dodao je, postoje čvrsti dokazi da je maloljetnica bila u kamionu Dragana Paravinje.

Antonia Bilić nestala je 7. lipnja ove godine pošto je na mostu preko Čikole ušla u Paravinjin kamion.

Protiv Dragana Paravinje DORH je nedavno podignuo optužnicu zbog sumnje da je maloljetnicu pokušao silovati pa je ubio, a njezino tijelo bacio u rijeku Krku.

 

30.11.2011. 14:59:12
http://metro-portal.hr/novi-trag-policija-ponovno-intenzivno-traga-za-antonijom/65956/