Metro-portal.hr

objavljeno 18.09.2013. 11:53:00
PC & VC

Novi singl Pipsa prije zagrebačkog koncerta

Drugi singl Pipsa ima pred sobom težak zadatak - nadamašiti briljantnog prethodnika "Htio bi da me voliš", pjesme koja ulazi među najbolja skladateljska djela Dubravka Ivaniša

Sjajan album Walt iznjedrio je novi singl
Sjajan album Walt iznjedrio je novi singl (Arhiva)

"Bi li ili ne bi" drugi je singl grupe PipsChips&Videoclips skinut s najozbiljnijeg kandidata za album godine, njihovog remek-djela "Walt".

Drugi singl Pipsa ima pred sobom težak zadatak - nadamašiti briljantnog prethodnika "Htio bi da me voliš", pjesme koja ulazi među najbolja skladateljska djela Dubravka Ivaniša. Srećom, "Walt" je prepun takvih. Domaći kritičarski umovi već su ga proglasili pločom godine, a bend na najboljem putu da zauzme laskavu titulu prvog zagrebačkog benda.

Videospot za singl sniman je ovih dana na više lokacija u Zagrebu pod režiserskom palicom Radislava Jovanova Gonza, dugogodišnjeg suradnika benda. U spotu se uz dvije glavne glumice pojavljuje i pseći trojac koji krasi naslovnicu albuma. Premijera se očekuje tijekom listopada.

"Bi li ili ne bi" odigrat će važnu ulogu i u dizanju prašine uoči njihovog velikog koncerta u Tvornici kulture 9. studenoga. Pipsi su proteklih mjeseci odsvirali zavidan broj nastupa u Hrvatskoj, međutim svirka u klubu u Šubićevoj bit će centralna promocija "Walta" i definitivan povratak benda na vrh.

ULAZNICE

Cijena ulaznice iznosi 55 kn do dana koncerta. Na dan nastupa, 9. studenog, za ulaznicu će trebati izdvojiti 70 kn.

Kupiti se mogu u sistemu Entria (www.entrio.hr).

Koncert PC&VC organizira Tvornica kulture.

18.09.2013. 11:53:00
http://metro-portal.hr/novi-singl-pipsa-prije-zagrebackog-koncerta/80536/