Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2013. 11:17:00
TUBORG OPEN FAIR

Novi singl Leta 3 - Punjeta

Nakon dvije godine grupa Let3 ima novi singl! “Punjeta” je premijerno emitirana u domaćem eteru prošli petak

Tuborg Open Fair donosi sjajan lineup
Tuborg Open Fair donosi sjajan lineup (Arhiva)

Nastala na temeljima Leta2, s dijelom teksta napisanim početkom 80-tih, dorađivana sljedećih 30-ak godina, sa refrenom i aranžmanom iz aktualne 2013., ''Punjeta'' je himna svih živućih generacija i logična poveznica sadašnjosti i mitologiziranih 80-tih.

Spoj koji je nastajao 3 desetljeća; od Termita, Strukturnih Ptica i Leta2 do aktualnog Leta3, lišen akademizma bilo kojeg vremena najnovije je obraćanje hrvatskoj javnosti vječnih disidenata domaće glazbene scene. 

''''Punjeta'' je himna radničkoj klasi, radnom narodu i svim Hrvatima'' - rekao je Damir Martinović Mrle.


LET2

Na albumu čiji izlazak očekujemo u lipnju, a koji će rijetke lo-fi snimke Leta 2 konačno katalogizirati i uvrstiti u domaću diskografiju dostupnu svima koji su bili suvremenici ove punk supergrupe kao i onima mlađih generacija, naći će se i najnoviji singl Leta 3 ''Punjeta''.

Naravno, prvo live izvođenje "Punjete" dogodit će se 13. lipnja na Tuborg Open Fairu kada Let3 nastupa sa Partibrejkersima i Pozdravom Azri. U petak, 14. lipnja na Šalati će nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. Sa zadovoljstvom najavljujemo događaje koji će glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio ogromna imena domaće i svjetske glazbene scene.

Prva najava održavanja Tuborg Open Faira izazvala je velik interes publike koja je prepoznala osnovnu ideju ove glazbene platforme, a ona je - atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Odlični izvođači, sjajan ambijent stadiona na Šalati i izuzetno prihvatljive cijene ulaznica dobitna su kombinacija nove glazbene ponude grada Zagreba.

ULAZNICE

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice

50 kn - od 22.5. do 13.6.

60 kn - na dan koncerta na blagajni

Paket - 2 ulaznice

75 kn - od 22.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Entrio - www.entrio.hr

28.05.2013. 11:17:00
http://metro-portal.hr/novi-singl-leta-3-punjeta/78382/