Metro-portal.hr

objavljeno 30.07.2011. 12:22:00
WATCH THE THRONE

Novi singl i najava albuma i turneje Jay-Z i Kanye Westa

Dugogodišnji prijatelji, glazbeni inovatori i međusobna inspiracija, oduševili su glazbenu scenu najavom zajedničkog pothvata The Throne

Watch The Throne
Watch The Throne (Universal Music)

The Throne  je i službeni naziv  monstruozno talentiranog tandema kojeg sačinjavaju Kanye West i Jay-Z! Dvojac već sada ima jedan od najiščekivanijih albuma i turneju godine "Watch The Throne", a  upravo je objavljen i novi singl "Otis" feat. Otis Redding.

Album "Watch The Throne" će se ekskluzivno pojaviti u prodaji putem iTunes servisa, 8. Kolovoza, dok CD u hrvatskim dućanima očekujemo sredinom kolovoza. Datumi sjevernoameričke Watch The Throne turneje od danas se mogu rezervirati na www.LiveNation.com/WatchTheThrone, dok službena prodaja počinje također 8. Kolovoza.

Dugogodišnji prijatelji, glazbeni inovatori i međusobna inspiracija, oduševili su glazbenu scenu najavom zajedničkog pothvata The Throne koji će se uskoro javnosti predstaviti albumom i turnejom naziva  "Watch The Throne"!

Album je sniman na lokacijama diljem svijeta: od Londona i Batha u Velikoj Britaniji, Pariza, preko Abu Dhabija, Sydneya do New Yorka. Produkcijski su doprinjeli RZA, Neptunes i Mike Dean, dok se među vokalnim gostima naleze Frank Ocean, Beyonce, Curtis Mayfield i Mr. Hudson. Autor naslovnice albuma je poznati dizajner Ricardo Tisci (Givenchy).

Iako umotan u veo tajne, album se već slavi kao remek djelo od strane medija koji su imali priliku preslušati ga na jednom od upriličenih sessiona!

Novi singl "Otis" feat. Otis Redding premijerno je emitiran u New Yorku u srijedu, 20. srpnja, u sklopu HOT 97 FunkMaster Flex showa. Produkcijski je to klasičan Kanye West soul, s dva MC-a i prepoznatljivom i jedinstvenom Westovom tehnikom sempliranja - u ovom slučaju "Try a Little Tenderness" Otisa Reddinga. Dvojac ovom snimkom odaje počast kralju soula.

30.07.2011. 12:22:00
http://metro-portal.hr/novi-singl-i-najava-albuma-i-turneje-jay-z-i-kanye-westa/61807/