Metro-portal.hr

objavljeno 21.09.2010. 11:46:21

Novi program Močvare vodi vas na egzotično putovanje

Gipsy Punk Caravan from Mexico to Balkan, naziv je novog programa Močvare koji vas tjera na ples - OSVOJITE UPAD

Gipsy Punk Caravan
Gipsy Punk Caravan (Močvara)

Ako ste hrabri, puni avanturističkog duha i spremni na izazove i neobuzdano veselje Močvarin novi program ovog petka, 24. rujna, vodi vas na uzbudljivo egzotično putovanje po cijeloj zemaljskoj kugli, od Meksika do Balkana. Gipsy Punk Caravan vodi vas i dalje od toga, tj. svugdje gdje ima muzike za vrtiti se oko svoje osi, divlje plesati uz Etno Raspizdoto i Mestizo, pomiješane u suludoj grmljavini plesnih ritmova. Dočekajte zoru u Močvari, znojni i sretni.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

DJ SERO (Zagreb)
Fešta Balkanika/Ruke i noge u zrak
www.festabalkanika.org
Majstor svake dobre fešte dobio je ozbiljnu kompanjonku u obliku Lune Morado i zbog toga je savršeno sretan, jer smatra da je ovo u što uranja s njom sjajna kombinacija s ciganskim i balkanskim ritmovima, klezmerom i sevdahom na koji ste već navikli. Perković rakije su vas već stotinu puta dobrano napile, to znate, a kako izgleda kad rakiještinu od kruške pomiješate s tekilom - to još niste vidjeli.

gipsy_punk.jpg
Gipsy Punk Caravan

Ima svega: od sevdaha za na koljena, violine koja ne prestaje cviljeti, sretnih ciganjština i klezmera za poskakivanje. Eugen Hutz, frontmen Gogol Bordella, htio je kupiti Serine CD-e, Marko Marković ga je pohvalio na fejsbuku, a jedan pijani mamlaz mu je čak jednom priljepio 50 kuna u nekoj piceriji u Rovinju. Pripremite se za orgazmično otplesavanje zemaljske kugle.

DJ-ICA LUNA MORADO (Rijeka)
www.myspace.com/lunamorado
Latin underground fiesta, MestizA sound! con el flow dembow!!
Luna Morado vrti mestizo glazbu - plesnu fuziju tradicionalnih latinoameričkih i hispano stilova kao što su rumba, cumbia, salsa i flamenco s urbanim stilovima kao što su reggae, ska, dub, gipsy, punk, hip hop, reggaeton i slično.

Najistaknutija značajka mestizo pokreta je multikulturalnost odnosno različita migracijska pozadina članova bendova, koja se očituje u inovativnosti i šarolikosti glazbe koju stvaraju. Luna je za ovaj put pripremila mestizo selekciju s naglaskom na punky-latin-gipsy, uz pokoje glazbeno iznenađenje.

VJ PAOR (Sombor/Novi Sad)
Vizualno ludilo upriličit će vam vj Paor, nekima već poznat po svojim balkanjero/meksikano vizualima, pa da imate što gledati dok se povremeno odmarate od plesanja!

+ Perković rakija dobrodošlice (dok ne nestane)

upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon ponoći, s pozivnicom do ponoći džaba, tko dođe s kartom od Guns N' Roses-a opet džaba

21.09.2010. 11:46:21
http://metro-portal.hr/novi-program-mocvare-vodi-vas-na-egzoticno-putovanje/48356/