Metro-portal.hr

objavljeno 12.11.2011. 09:37:57
KVAR ZA KVAROM

Novi problemi s iPhoneom 4S, nakon baterije otkazuje mikrofon

Nakon problema s baterijom na novom iPhoneu 4s počeo je otkazivati mikrofon za vrijeme razgovora, gubi se mreža, te nestaje Wi-Fi signal

Fotografija vijesti

Marketinški trik da se lansira novi iPhone odmah nakon smrti Steve Jobsa donijela je Appleu više glavobolje nego financijske koristi. Uređaj je od samog starta pokazivao tendenciju da isprazni bateriju preko noći, a da vlasnici uopće ne koriste popularni gadget.

Iz Apple su promptno reagirali na mnogobrojne žalbe nezadovoljnih kupaca i lansirali su zakrpu za iPhoneov operativni sistem iOS 5. Brzopleto sklepana zakrpa iOS 5.0.1 ne samo da nije uspjela riješiti problem s baterijom nego je, sudeći prema novim žalbama vlasnika iPhonea 4s, uzrokovala dodatne kvarove.

Neki korisnici koji su aplicirali zakrpu kažu kako nakon instalacije njihov iPhone ne prikazuje imena osoba koje su im poslale SMS, dok su drugi imali probleme s mikrofonom tokom razgovora, gubljenja signala mreže, te kvar na Wi-Fiju.

„Nedavna zakrpa za iOS softver uklonila je dosta problema s baterijom koje su prijavili vlasnici, a trenutno radimo na uklanjanju preostalih kvarova", rečeno je u službenoj Appleovoj izjavi.

No čelni ljudi iz Applea profesionalno su izbjegli napomenuti da li je njihova zakrpa uzrokovala nove kvarove ili je samo dio manjkavo i na brzinu složenog uređaja s kojim su htjeli preplaviti svijet.

12.11.2011. 09:37:57
http://metro-portal.hr/novi-problemi-s-iphoneom-4s-nakon-baterije-otkazuje-mikrofon/65384/