Metro-portal.hr

objavljeno 28.03.2018. 09:30:00
SAZNAJEMO

Novi Philips QHD 27-inčni monitor za poslovne korisnike

Philips 272B8QJEB novi je dodatak uspješne linije 27-inčnih QHD monitora dizajnirane za profesionalne korisnike koja uključuje važne značajke za one korisnike čije radno mjesto zahtijeva složenija rješenja

Osigurajte si dobar monitor
Osigurajte si dobar monitor (MMD)

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner Philips monitorsa predstavlja novi 27-inčni Philips QHD monitor dizajniran za poslovne korisnike. Novi 272B8QJEB je jedan od novih model monitora koji kombinira udobnost gledanja, pametne ergonomske značajke i ekološki prihvatljiva rješenja.

Slika u svojem najboljem izdanju

Neovisno o industriji, kvaliteta posla uvelike je počela ovisiti o visokoj rezoluciji izvora slike i ekrana. Iz tog razloga, novi monitor 272B8QJEB oslanja se na visoke performanse te visoku gustoću piksela s pozadinskim W-LED osvjetljenjem. Panel tako ostvaruje do 2560x1440 rezolucije Quad HD za prave kristalno čiste slike s prirodnim i glatkim sRGB bojama. 10-bitni ekran, kojeg pokreće interni 12-bitni procesor dostavlja 1.07 milijardi boja što je velika razlika od tradicionalnih 8-bitnih ekrana koji sadrže 16 milijuna boja.

Bolje mogućnosti povezanja čine život lakšim

Širok raspon povezivanja 272B8QJEB čini savršenim rješenjem za sva poslovna okruženja. Od analognog VGA do digitalnih DVI-Dual Linka, DisplayPort 1.2. i HDMI-a, ovaj model pokriva sve zahtjeve i omogućuje povezanje s najnovijim uređajima, a omogućuje i brzo punjenje mobilnih uređaja i prebacivanje podataka po brzini do 5.0 gbit/sek zahvaljujući SuperSpeed USB 3.0 tehnologiji. Zahvaljujući dva ugrađena 2W zvučnika, nema potrebe za vanjskim zvučnicima koji zauzimaju prostor, a nudi se i veća privatnost i tiše radno okruženje ugrađenim priključkom za slušalice. Uz to, prikladno razmješten prostor na postolju omogućuje odlaganje smartphonea i manjih pribora kako bi radno mjesto bilo što urednije i ugodnije.

Ergonomske postavke za zdravije radno mjesto

Novi 272B8QJEB monitor kombinira s EasyRead Mode za jednostavno čitanje s fleksibilnošću SmartErgoBase postolja koje je dizajnirano kako bi omogućilo podešavanje visine, zakrivljenost i rotaciju kuta ekrana i zadovoljio ergonomske potrebe korisnika. Također, napredni IPS ekran sa širokim kutovima gledanja od 178 stupnjeva omogućuje korisnicima gledanje vertikalne i horizontalne slike s jednakom lakoćom. Izuzev udobnosti gledanja, novi ekran iskorištava i inovativnu Flicke-Free tehnologiju zajedno s posebnim LoweBlue Mode-om koji reducira potencijalno opasne kratke valove plave svjetlosti koju proizvode LED ekrani. S manjim umorom za oči i jasnijim slikama, korisnici će se moći fokusirati na posao u duljim periodima bez naprezanja očiju.

Široki raspon kvalitetnih monitora za bolju produktivnost

Philips 272B8QJEB novi je dodatak uspješne linije 27-inčnih QHD monitora dizajnirane za profesionalne korisnike koja uključuje važne značajke za one korisnike čije radno mjesto zahtijeva složenija rješenja. Kompanije koje žele zaštiti svoju privatnost mogu se pouzdati u 272B7QPTKEB, prvi Philipsov model iz ove linije s pop-up kamerom koja se uključi kad je vrijeme sastanaka i sigurno pospremi kad nije u upotrebi. Drugi 272B7QPJEB model omogućuje visoku uštedu energije putem PowerSensora, integriranog senzora koji prenosi i prima bezopasne infracrvene signale koji utvrđuju je li korisnik prisutan i automatski reducira svjetlinu ekrana kada se korisnik udalji i tako štedi više od 80 posto energije. Kada postoji potreba za više monitora jedno uz drugog, DisplayPort output modeli opremljeni su tako da nude opcije vertikalnog i horizontalnog spajanja više monitora zahvaljujući fleksibilnosti njihovih postolja.

Novi Philips 272B8QJEB dostupan je od ožujka ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od:

Philips 272B8QJEB - 1.999 kn (bez PDV-a)

28.03.2018. 09:30:00
http://metro-portal.hr/novi-philips-qhd-27-incni-monitor-za-poslovne-korisnike/111155/