Metro-portal.hr

objavljeno 07.07.2019. 09:46:00
NOVOSTI

Novi Philips monitori s USB priključcima

Dizajnirani s obzirom na potrebe današnjih profesionalnih korisnika, ovi monitori objedinjuju mnoštvo značajki koje štede vrijeme, poboljšavaju produktivnost kako bi pojednostavile i olakšale radni dan

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (MMD)

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje 24 inčnog LCD monitora Philips 241B7QUBHEB i 27 inčnog LCD monitora Philips 272B7QUBHEB, oba s USB priključkom.

Dizajnirani s obzirom na potrebe današnjih profesionalnih korisnika, ovi monitori objedinjuju mnoštvo značajki koje štede vrijeme, poboljšavaju produktivnost kako bi pojednostavile i olakšale radni dan.

Od fleksibilnosti USB dockinga s USB-C priključkom do vizualne izvedbe IPS tehnologije, te od sigurnosti pop-up web kamere do udobnosti SmartErgoBase postolja, novi Philipsovi monitori 'misle poput profesionalca'.

Jednostavnost i produktivnost

Philips 241B7QUBHEB i Philips 272B7QUBHEB imaju ugrađenu USB priključnu stanicu opremljenu tehnologijom DisplayLink koja nudi praktično univerzalno repliciranje ulaza kako bi korisnici mogli brzo i sigurno povezati svoje prijenosno računalo s mrežama, prenositi datoteke, gledati videozapise i još mnogo toga, zahvaljujući dualnom USB kabelu s A i C tipovima priključaka. Svi periferni uređaji, uključujući tipkovnicu, miš i RJ-45 Ethernet kabel, spajaju se na priključnu stanicu monitora, smanjujući nered kabela i povećavajući produktivnost. Zahvaljujući DisplayPort izlazu, višestruki zasloni visoke razlučivosti mogu se povezati samo jednim kabelom. Konačno, USB 3.2 tehnologija omogućuje prijenos podataka velikom brzinom što znači da korisnici mogu napajati svoja prijenosna računala brzo, i izravno s monitora.

Upečatljive slike

Za profesionalce koji zahtijevaju jasne i oštre slike, Philips 241B7QUBHEB i Philips 272B7QUBHEB će sigurno zadovoljiti te zahtjeve. Oba monitora opremljena su IPS tehnologijom, koja, za razliku od TN panela, dosljedno donosi bogate, žive boje čija su točnost i svjetlost idealni za grafičke dizajnere, CAD inženjere, fotografe i video urednike. IPS također omogućuje iznimno široke kutove gledanja od 178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta, uključujući kada je u okretnom modu od 90 stupnjeva, za maksimalnu lakoću gledanja. Za još spektakularnije slike, Philips 272B7QUBHEB posjeduje CrystalClear Quad HD rezoluciju kao i tehnologiju Ultra Wide-Color za izvanredan sjaj i prekrasne, blistave boje.

 

 

 

Zaštita za korisnike i okoliš

Philips 241B7QUBHEB i Philips 272B7QUBHEB sadrže niz značajki za zaštitu korisnika kao i okoliša. Inovativna, sigurna web-kamera Windows Hello TM s tehnologijom prepoznavanja lica može se sigurno skloniti kada nije u uporabi, uklanjajući rizik od 'znatiželjnih' očiju. Osigurana je i fizička udobnost zahvaljujući takvoj tehnologiji koja je prikladna za oči kao što je LowBlue način rada, kao i ergonomskoj SmartErgoBase, koja korisnicima omogućuje postavljanje monitora na preciznu visinu i kut koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. I okoliš ima koristi od ovih monitora, zahvaljujući tehnologiji kao što je PowerSensor za uštedu energije, kao i 85 posto reciklirane plastike, kućišta bez PVC-a / BFR-a, bez žive ili olova te materijala pakiranja koji se u potpunosti može reciklirati.

Napredni monitor Philips 241B7QUBHEB koji povećava produktivnost i monitor Philips 272B7QUBHEB dostupni su po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od

Philips 241B7QUBHEB - 2.669 kuna (bez PDV-a)

Philips 272B7QUBHEB - 3.999 kuna (bez PDV-a)

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

07.07.2019. 09:46:00
http://metro-portal.hr/novi-philips-monitori-s-usb-prikljuccima/119423/