Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2020. 11:01:00
MONITORI

Novi Philips 242B1V

Povećanje produktivnosti uz zaštitu privatnosti postaje stvarnost uz novi Philips 242B1V

Novi monitor
Novi monitor (Arhiva)

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje novi Philips 242B1V LCD monitor od 24 inča (23,8 "/ 60,5 cm). Dizajniran da pomogne profesionalcima u poboljšanju produktivnosti uz zaštitu osjetljivih podataka i sadržaja, ovaj novi model dolazi s Full HD rezolucijom (1920 x 1080) i SmartImage tehnologijom za najbolju vizualizaciju slika i video zapisa.

Osigurajte povjerljive podatke od vizualnog hakiranja

Philips 242B1V trenutno stvara privatnost uz jednostavno prebacivanje u privacy način rada, sprječavajući tako vizualno hakiranje i skrivanje ekrana od ljudi u otvorenim uredima i coworking prostorima. Ova nova inovativna značajka doista je posebno dizajnirana za one tvrtke i profesionalce koji se bave osjetljivim podacima koji trebaju još više osigurati njihovu povjerljivost. Philips Privacy Model integrirano je rješenje za privatnost bez problema s nespretnim zaštitnicima zaslona. Jednostavnim pritiskom na gumb zaslon se čini mračan i jedva vidljiv s obje strane, dok u središtu ima jasne vizualne prikaze. Zahvaljujući toj opciji, samo korisnik koji je izravno ispred zaslona može čitati sadržaj na zaslonu, što je prednost sigurnijeg načina rada.

Izvrsna kvaliteta slike i ugodno korisničko iskustvo

Dok pomaže u zaštiti podataka na zaslonu, novi Philips 242B1V pruža i visokokvalitetne slike u Full HD rezoluciji (1920 x 1080) i uz IPS tehnologiju za izuzetno širok raspon točne reprodukcije boja i široke kutove gledanja od 178 stupnjeva.

Osim privatnosti i performansi, ovaj novi model prepun je značajki koje povećavaju udobnost za ergonomski prihvatljiv radni prostor. Monitor je opremljen Easy Read načinom rada koji jamči iskustvo čitanja na papiru i SmartErgoBase postoljem podesivim po visini, s mogućnošću okretanja i nagibanja, što omogućuje korisnicima da monitor postave na idealnu udaljenost i položaj gledanja. Philips 242B1V također uključuje i LowBlue načina rada, posebno razvijenu tehnologiju koja smanjuje štetnu kratkovalnu plavu svjetlost te FlickerFree tehnologiju koja smanjuje titranje ekrana za ugodnije gledanje.

Održiv i ekološki spoj sa sjajnim preformansama

Ekološka jezgra ovog monitora sjaji svojim inovativnim značajkama. Philips 242B1V ima tri glavne značajke koje pomažu u uštedi uz istovremeno osiguranje najbolje kvalitete i udobnosti: LightSensor, PowerSensor i SmartImage tehnologije. Dok LightSensor donosi savršenu svjetlinu s minimalnom snagom jer dodatno smanjuje potrošnju energije, ugrađeni PowerSensor detektira prisutnost korisnika i automatski prilagođava svjetlinu monitora smanjujući ga, kada se korisnik odmakne, radi duljeg životnog vijeka monitora i smanjenja troškova energije za do 70 posto.

SmartImage je ekskluzivna korisnička Philips tehnologija koja optimizira performanse zaslona. Na temelju analize prikazanog sadržaja SmartImage prilagođava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika i videozapisa.

Pored širokog asortimana najsuvremenijih inovacija, Philips 242B1V sveukupno je energetski učinkovit i u skladu s više ekoloških standarda i certifikata, uključujući EnergyStar 8.0, EPEAT * i RoHS.

Čuvar privatnosti s vrhunskim značajkama i ekološki prihvatljiv, Philips 242B1V monitor bit će dostupan od sredine lipnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od:

  • Philips 242B1V - 3.409 kuna (bez PDV-a)

02.06.2020. 11:01:00
http://metro-portal.hr/novi-philips-242b1v/125490/