Metro-portal.hr

objavljeno 27.03.2020. 12:29:00
KVIZOVI

Novi kviz za online zabavu - KRiP XL

KRiP XL je online kviz općeg znanja jednostavnog koncepta sastavljen od okruglo 40 pitanja (zato se i zove tako, stari Rimljani bi skužili lošu foru)

KRiP XL
KRiP XL (KRiP)

S obzirom na fenomenalne reakcije koje smo prošli tjedan dobili na račun KRiP-ovog kupa koji smo pustili online, vrijeme provedeno unutar četiri zida odlučili smo iskoristiti za novo virtualno druženje sa svima kojima je KRiP u srcu: pred vama je naš novi kviz!

KRiP XL je online kviz općeg znanja jednostavnog koncepta sastavljen od okruglo 40 pitanja (zato se i zove tako, stari Rimljani bi skužili lošu foru), koja vam sveukupno mogu donijeti 56 bodova.

Kao i prošli put, pripremili smo papire za igranje u PDF-u koje možete brzinski skinuti ovdje. Sve što trebate napraviti jest isprintati papire, zgrabiti olovku i eventualno se povezati s vašim kvizaškim drugovima preko neta, iako vjerujemo da će vam biti zabavno i ako ga odigrate sami.

Uz jednostavniji koncept, novotarija koju uvodimo je i naš novi zamjenski voditelj. Dajte mu priliku, nadamo se da će vam prirasti srcu. 

Skuhajte kavu, zavalite se u naslonjač i navalite. KRiP XL vas čeka!

Kviz možete zaigrati ovdje.

27.03.2020. 12:29:00
http://metro-portal.hr/novi-kviz-za-online-zabavu-krip-xl/124617/