Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2010. 19:44:00
SVE ZA LJEPOTU?

Novi hit su Booty Pop gaćice koje podižu guzu

POGLEDAJTE VIDEO - Nije više dovoljan push-up grudnjak - novi trendovi promiču čvršće i veće guze, a mnoge žene ove trendove slijepo prate

Booty Pop gaćice
Booty Pop gaćice (buybootypop.com)

Novost na svjetskom tržištu su ženske gaćice Booty Pop u kojima stražnjica izgleda okruglije i čvršće. Proizvođači ovih gaćica inspirirani su poznatim zvijezdama koje se ponose svojom većom guzom koju mnoge žene žele imati - Jennifer Lopez, Beyonce i Kim Kardashian.

Povećanja različitih dijelova ženskog tijela postala su normalna u zapadnim zemljama, a sve više žena želi da im stražnjica izgleda čvršće i ljepše u omiljenim hlačama ili haljini. A budući da vježbanje ipak zahtijeva više napora, nove gaćice čine im se primamljivijim izborom.

>> ''Nevidljive'' gaćice - biste li ih nosili?

Gaćice Booty Pop reklamiraju se kao prozračne i tanke. U ponudi su i gaćice s visokim strukom u kojima trbuh i struk izgledaju manji i mršaviji. Rješenje nude i za žene s jačim bedrima - u ponudi su i gaćice s različitom duljinom nogavica.

Sigurni smo da će ove gaćice naći put do mnogih žena koje su sve više opsjednute ''savršenim'' izgledom koji nameću ljepotice s televizije i iz časopisa, bez obzira što većina žena zna da je potrebno mnogo truda i photoshopa da bi ljepotice zapravo postale ljepotice.

31.07.2010. 19:44:00
http://metro-portal.hr/novi-hit-su-booty-pop-gacice-koje-podizu-guzu/45464/