Metro-portal.hr

objavljeno 26.06.2020. 14:01:00
BUVLJAK

Novi Ful Kul Buvljak 4. srpnja

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 04.07.2020. u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou 2020"

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-19 se je u subotu 06.06.2020. Ful Kul Buvljak, jedan od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, vratio na plato zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo i okupio mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja.

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 04.07.2020. u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou 2020" (u sklopu kojeg će se programa na platou kluba održavati raznovrsni glazbeni i ini programi). Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu,...

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 04.07.2020. na Ful Kul Buvljaku.

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedeljka 29.06.2020. ili popunjenja mjesta.

Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti tj razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama.

Molimo da sherate event na svoje stranice na Facebooku i pozovete na event svoje prijatelje kako bi na buvljak došlo što više ljudi, a što je svima nama u cilju.
Radujemo se vašem dolasku!
Vaš Ful Kul Buvljak tim

26.06.2020. 14:01:00
http://metro-portal.hr/novi-ful-kul-buvljak-4-srpnja/125926/