Metro-portal.hr

objavljeno 16.02.2010. 14:06:00
Dancing bear

Novi album The Bambi Molestersa

Uz istoimeni hit "As The Dark Wave Swells"

Nakon albuma grupe The Strange i mnogobrojnih nastupa u zemlji i inozemstvu do 2007., Bambi Molesters su, nakon dvogodišnjeg izbivanja s glazbene scene, singlom 'As The Dark Wave Swells' najavili izlazak novog, istoimenog albuma.  

CD/LP 'As The Dark Wave Swells' naći će se u prodaji od 8. veljače u izdanju Dancing Beara. Bambi Molesters s 11 novih pjesama slušatelje vode na novo i drugačije putovanje.

Album, snimljen u Zagrebu tijekom proljeća i jeseni 2009, producirao je Chris Eckman. Nove pjesme donose potpuno svjež i energičan zvuk Bambi Molestersa. Nastavljajući s mjesta na koje su stigli hvaljenim ''Sonic Bullets / 13 From the Hip'' iz 2001, sigurno nadograđuju svoj jedinstveni stil. Zvuk i dojmljiva atmosfera pjesama obogaćeni su gostovanjima nekoliko domaćih i inozemnih glazbenika.

Već u travnju album ''As The Dark Wave Swells'' za europsko će tržište objaviti nezavisna izdavačka kuća Glitterhouse Records i Bambi Molesters uvrstiti među svoje hvaljene izvođače poput 16 Horsepower, The Walkabouts, Willard Grant Conspiracy, Hazeldine, Monster Magnet i ostale.  

Promociju albuma 'As The Dark Wave Swells', Bambi Molesters održat će 26. veljače u prostoru Teatra &TD.

16.02.2010. 14:06:00
http://metro-portal.hr/novi-album-the-bambi-molestersa/31563/