Metro-portal.hr

objavljeno 05.06.2012. 07:09:27
KONCERT

Nove ulaznice za Stinga puštene u prodaju

U prodaju je puštena dodatna kategorija ulaznica za koncert Stinga na gornjoj tribini po najpovoljnijoj cijeni

Nove ulaznice za Stinga u prodaji
Nove ulaznice za Stinga u prodaji (Arhiva)

Za koncert Stinga, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni u prodaju su puštene ulaznice na gornjoj tribini po cijeni od 250 kuna. Iz produkcijskih razloga, broj ulaznica na gornjoj tribini je ograničen.

Došlo je lijepo vrijeme, došao je mjesec lipanj. Stiže ljeto, a u zagrebačku Arenu stiže Sting! Još je samo nekoliko tjedana ostalo do ovog dugoočekivanog koncerta na kojemu će Sting zajedno sa svojim bendom odsvirati i otpjevati najveće hitove!

Sting slavi 25 godina solo karijere. Malo je glazbenika koji se mogu pohvaliti s četvrt stoljeća dugom karijerom koja je konstantno uspješna te sa stalno posječenim koncertima. Kroz svoju karijeru puno je glazbeno eksperimentirao, isprobavao razne žanrove, surađivao s kolegama glazbenicima. U kojem god bi smjeru krenuo naišao je na dobre reakcije kritike i publike. Sve što radi - napravi dobro! I sve što radi, radi predano s osjećajima. Ljubav njega i glazbe je vječna.

Na prošlom Stingovom gostovanju u Hrvatskoj imali smo ga priliku vidjeti u gracioznom izdanju sa simfonijskim orkestrom. Ovoga puta vraća nam se u Zagreb sa svojim bendom kako bi pokazao da je u duši istinski, ali profinjeni roker.

Miljenik hrvatske publike - Sting, zajedno sa svojim bendom dolazi u Zagreb, 27. lipnja 2012. kako bi izveo svoje proslavljene hitove, u svom originalnom, rokerskom izdanju.

Sting voli Hrvatsku i Hrvatska voli Stinga! Njegov 5. dolazak u Hrvatsku pokazuje kako je naša publika zaslužila punu pažnju ovog naočitog izvođača. Svoju 25 godina dugu samostalnu karijeru proslavit će i sa svojim hrvatskim fanovima uz svoje najveće hitove. Za razliku od prošlog puta, kada je oduševio u svom novom ruhu s orkestrom, ovoga puta dolazi kao roker- upravo onako kako mu i najbolje pristaje.

Sting izvodi svoje najpoznatije hitove, na način kako mu i pristaje,
u rockerskom stilu i  sa vrhunskim bendom.

Ulaznice su još uvijek u prodaji, a  mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.
Cijene ulaznica su slijedeće:
PARTER : .................        300 kn
TRIBINA DOLJE :.......        360 kn
TRIBINA GORE: ........         250 kn

LOŽA: ......................        640 kn 

** Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!
*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!
05.06.2012. 07:09:27
http://metro-portal.hr/nove-ulaznice-za-stinga-pustene-u-prodaju/71660/