Metro-portal.hr

objavljeno 29.11.2010. 15:26:00
NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE

Nove hit radionice u gradu

Važna činjenica, koju često zaboravljamo, jest da svi mi imamo sve potrebne vještine i sposobnosti neophodne za uspjeh samo ih nismo dovoljno razvijali i radili na njima

Ponekad jednostavno morate biti s curama
Ponekad jednostavno morate biti s curama (Deviantart)

Nakon što sam upoznala Ingu Lalić, poznatu kolumnisticu life& business coacha, odmah sam znala da ću s njom pokretati mnoge projekte. Pred tjedan dana sjele smo na kavu sa Ljiljanom iz kozmetičkog&wellness centra Dora98 i pokrenule....nove hit radionice u gradu!

Kako smo mi to zamislile

  • želimo na jednom mjestu okupljati sve žene kojima treba ono nešto da bi se ostvarile do kraja
  • želimo im pokazati kako da otkriju svoje (skrivene) talente i pomaknu se s mrtve točke
  • želimo upoznavati nove ljude, družiti se, 'minglati', pričati o osobnim i poslovnim idejama, planovima te mnoge od njih i provesti

Evo što je Inga rekla za priopćenje koje smo slagale:

„Važna činjenica, koju često zaboravljamo, jest da svi mi imamo sve potrebne vještine i sposobnosti neophodne za uspjeh samo ih nismo dovoljno razvijali i radili na njima. Kroz desetogodišnje iskustvo u radu s mnogobrojnim klijentima uvidjela sam da nemoguće postaje moguće! Nema ljepšeg od zadovoljnih lica ljudi, koje potaknem i usmjerim da postanu bolji, samouvjereniji, odgovorniji i najvažnije od svega - počnu vjerovati u sebe i svoje sposobnosti"

Cijena jedne radionice bit će simbolična, 246 kuna i puno manja od prave cijene dva sata couhinga.

Startamo u ponedjeljak, 13.12, od 19 do 21 sat u Dori98-pogledajte kartu i razgovarat ćemo o tome kako ojačati samopouzdanje i napraviti prvi korak prema nečem što već dugo želi(mo)te. Prijavite se na mail inga@re-forma.eu. G.Horak, fleksibilan kakav je, odmah je pristao sponzorirati nas slasticama.

A nas tri?

Radujemo se novim izazovima, druženjima i svemu lijepome što će proizaći iz našeg projekta. Radimo ga vesele, otvorenog srca i s puno pozitivne energije...i sigurne smo da kao takav mora uspjeti. I kao što kažu uspješne, samouvjerene, voljene, bogate i prelijepe žene iz Sexa i grada...ponekad jednostavno samo morate biti s curama.

Više tekstova potražite na stranici poduzetnicauhrvatskoj.blog.hr

Piše: Martina Kocijan
29.11.2010. 15:26:00
http://metro-portal.hr/nove-hit-radionice-u-gradu/51933/