Metro-portal.hr

objavljeno 09.09.2019. 12:01:00
STAND UP

Nova stand-up comedy sezona SplickeScene

Premijera comedy specijala, zadnji ljetni nastup na otvorenom te otvaranje nove sezone SplickeScene!

Stand up po Splicki
Stand up po Splicki (Arhiva)

Vrućine su popustile što znači da ćemo se uskoro seliti u zatvorene prostore, ali SplickaScena još se nije oprostila od ljeta. Prije početka nadolazeće sezone Novih baza, koja starta u listopadu, imaju još dva značajna događaja na otvorenom.

Sutra (utorak 10. rujna) u 20:30h na terasi Galreija Cafe-a u sklopu Galerije umjetnina Split premijerno prikazuju svoj comedy specijal „Stand-up po splicki". Specijal je snimljen u svibnju pred rasprodanom dvoranom u Lori, a produkcijom i izdavanjem ovog videa SplickaScena se želi predstaviti što široj publici. Svi oni koji nisu uspjeli doći do ulaznice za ovaj show u svibnju, sada će moći uživati u preko sat vremena stand-up komedije u izvedbi ovog splitskog kolektiva na manjim i većim ekranima. Nakon premijere, „Stand-up po splicki" bit će dostupan svima od četvrtka na YouTube kanalu SplickeScene. Ulaz na premijeru je slobodan, a pozvani su svi željni druženja i smijeha.

Zadnji njihov nastup na otvorenom ovog ljeta bit će u četvrtak 12. rujna u Trogiru u Kuli Kamerlengo s početkom u 20:30h. SplickaScena tamo će izvesti tematski show „Mi muškarci, vi žene" s kojim su zadnjih mjeseci punili ljetne pozornice i nasmijavali publiku duž obale. Posebno se vesele ovom nastupu, jer se u Trogir vraćaju nakon dva rasprodana proljetna gostovanja. Ulaznice za ovaj show su dostupne online preko sustava CroatiaTickets i Entrio.

Otvaranje nove stand-up sezone zakazano je za 28. rujna u Domu mladih, gdje će izvesti presjek najboljeg iz protekle sezone. Ovim velikim nastupom označit će početak nove sezone za koju najavljuju da će biti još bolja od prethodne, a ovaj show potpuno će se razlikovati od njihovih rasprodanih nastupa u Lori i Domu mladih održanih u svibnju.

Nadolazeće sezone gostovat će po čitavoj Hrvatskoj, ali i šire. Već početkom listopada gostuju na međunarodnom StandUpFest-u u Beogradu, a u gradu pod Marjanom ćete ih moći pratiti od listopada svakog tjedna u klubu Circus te virtualno na SplickaScena.

FB event Split - https://www.facebook.com/events/700524357081327/

FB event Trogir - https://www.facebook.com/events/413506015939933/
09.09.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/nova-stand-up-comedy-sezona-splickescene/120571/