Metro-portal.hr

objavljeno 28.08.2013. 19:01:00
NOVOSTI

Nova Opel Insignia OPC

Vrhunska izvedba pokretana sa 325 KS i 435 Nm i uz 4x4 pogon do stotke sprinta za 6 sekundi, a nelimitirana verzija pojuri brže od 270 km/h

Nova i mišićavija Insignia
Nova i mišićavija Insignia (Automania)

Nova Opel Insignia OPC je top-gun model sa samog vrha Opelove ponude. Kako to i dolikuje najagresivnijoj verziji pokreće je motor najveće snage 239 kW (325 KS) i najvećeg okretnog momenta 435 Nm.

Opel Insignia OPC predstavlja sam vrh ponude kada se radi o performansama među Opelovim modelima. Taj model s pogonom na sve kotače bit će predstavljen svijetu na Međunarodnom salonu automobila (IAA) u Frankfurtu, koji će se održati od 12. do 22. rujna 2013., uz novi, osvježeni izgled i izmijenjeno podvozje.

'Insignia OPC zadivljuje novim sjajem', rekao je Volker Strycek, direktor vozila visokih performansi i motorsporta. 'Naši su inženjeri, posvećujući puno pažnje detaljima, fino ugodili Insigniju. To je vidljivo u njenom dizajnu i još boljim voznim odlikama. Time se OPC jasno svrstava u prvu ligu srednje velikih sportskih automobila iz masovne proizvodnje.'

Nova Insignia OPC impresionira već na prvi pogled. Novi stil prednjeg i stražnjeg dijela, s prepoznatljivim Opelovim dizajnerskim elementima poput detalja u obliku očnjaka sprijeda i ukrašene integrirane ispušne cijevi straga, naglašavaju njenu snagu i pobuđuje viziju munjevito voženih krugova na stazi Nürburgring.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

28.08.2013. 19:01:00
http://metro-portal.hr/nova-opel-insignia-opc/80119/