Metro-portal.hr

objavljeno 22.02.2011. 08:14:04
IZLOŽBA

Nova izložba u Galeriji Mochvara

Umjesto da doma gledate kutiju koja priča (TV) ili zujite na facebooku, toplo preporučamo da svratite do Močvare

Galerija Mochvara
Galerija Mochvara (Mochvara)

Galerija Močvara i u ovoj godini nastavlja desetljeće dugu tradiciju kreativnog spajanja razuzdanog (i nabrijanog, genijalnog, super-duper-zabavnog,...) klupskog programa s umjetničkom scenom. U 2011. program Galerije Močvara u sklopu Kluba Močvara nastaje kao plod suradnje URK-a i KONTEJNER-a.

Glavni je cilj novog programskog usmjerenja Galerije raznovrsnoj publici predstaviti eksperimentalnu, inovativnu suvremenu umjetnost u netipičnim i transformiranim prostorima Kluba Močvara i Pogona Jedinstvo.

Galerija Močvara otvara vrata premijerno ove godine u večernjim satima 23. 02. (srijeda) kada će u obliku art audio-sessiona ugostiti dva performansa trojice mladih slovenskih umjetnika: Mihe Ciglara, Luke Dekleve i Luke Prinčiča. Zagrijavanje i šećer na kraju (nastavak zabave nakon izvedbi, dugo u noć) garantira nu-disko/elektro/acid močvarni party i DJ William Linn  (S.A.D.). Što da vam više kažemo osim da će biti zabavno i zanimljivo.

Umjesto da doma gledate kutiju koja priča (TV) ili zujite na facebooku, toplo preporučamo da svratite do Močvare. Sigurno ćete se bolje provesti;). Upad je 0 KN. Vidimo se u srijedu!

Više o izložbi možete pročitati ovdje.

22.02.2011. 08:14:04
http://metro-portal.hr/nova-izlozba-u-galeriji-mochvara/55651/