Metro-portal.hr

objavljeno 01.12.2021. 15:02:00
SJAJNO!

Nova Huawei Watch GT 3 serija

Ako trebate pametni sat (a trebate, definitivno...), ne tražite dalje jer je Huawei Watch GT 3 serija stvarno sjajna!

Huawei Watch GT 3
Huawei Watch GT 3 (Huawei)

Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji, Huawei je poznat kao jedan od najboljih svjetskih proizvođača pametnih satova. Vodeće tehnologije u industriji i iskustvo u drugim područjima, kao što su telekomunikacije i pametni telefoni, omogućili su Huaweiju da stvori vrhunske pametne satove, koji su brzo postali jedan od Huaweijevih najprodavanijih proizvoda. Jedna od Huaweijevih neprepoznatljivijih proizvoda je serija satova Watch GT koja se odlikuje klasično elegantnim dizajnom, dugom trajanju baterije od 2 tjedna te svestranim značajkama za praćenje zdravlja i fitnessa.

Obitelj Huawei Watch GT pametnih satova

Naziv serije Huawei Watch GT inspiriran je dinamikom automobilske industrije. Kratica GT, na talijanskom jeziku označava Gran Turismo, odnosno Gran Tourer na engleskom, a odnosi se na visoke performanse sportskih automobila, te njihovu zadivljujuću dinamiku i izvanrednu izdržljivost. To je i bila glavna inspiracija Huaweijevim razvojnim inženjerima tijekom stvaranja serije Huawei Watch GT. Svojim klasičnim dizajnom, trajanjem baterije od 2 tjedna i naprednim značajkama zdravlja i fitnessa, pametni satovi serije Huawei Watch GT oduševit će i najzahtjevnije korisnike.

Povijest serije Huawei Watch GT pametnih satova

Huawei je od 2018. godine na tržištu predstavio brojne pametne satove iz obitelji Watch GT, uključujući Watch GT, GT 2, GT 2e i GT 2 Pro. Sa svakim novim dizajnom, stizali su i kvalitetniji materijali, poput safirnog stakla, nehrđajućeg čelika ili keramike. Također, svaka pridošlica Watch GT obitelji, bila je opremljena unaprjeđenim značajkama praćenja zdravlja i sporta kao i tradicionalno dugotrajnom baterijom koja korisniku pruža 2 tjedna neometanog iskustva korištenja. Kao rezultat toga, obitelj Huawei Watch GT pametnih satova, ne samo da je ostvarila veliku prodaju na globalnoj razini, već je dobila i pozitivne recenzije od medija te osvojila brojne nagrade diljem svijeta.

Predstavljen Huawei Watch GT 3

Huawei je nedavno predstavio najnoviji proizvod iz serije Huawei Watch GT pametnih satova. Radi se o Huawei Watch GT 3 pametnom satu, koji je dostupan u dvije veličine, 46mm i 42mm. Krase ga elegantan dizajn, dugotrajna baterija koja traje do 2 tjedna, te unaprjeđene sportske značajke. Sportske značajke Huawei Watch 3 pametnog sata, korisnike potiču na brigu o svom zdravlju, a prilagođeno stručno i sportsko planiranje aktivnosti, korisnicima pomaže pronaći sportsku disciplinu koja odgovara njihovom stilu.

Huawei Watch GT 3 serija pametnih satova uskoro će biti i lokalno dostupna, a kupci će moći birati između čak četiri različite verzije novog Huawei Watch GT 3 sata. 

01.12.2021. 15:02:00
http://metro-portal.hr/nova-huawei-watch-gt-3-serija/135399/