Metro-portal.hr

objavljeno 19.12.2013. 14:05:00
NYE 2014

Nova godina u zagrebačkom Klub.u uz bass magove Street Creeps

Ulaznice po 55 kuna u pretprodaji u ograničenom broju možete ih kupiti na entrio.hr linku ili na Entrio prodajnim mjestima

Opako dobar program za novogodišnju noć
Opako dobar program za novogodišnju noć (Arhiva)

Novogodišnji tulum u klubu Klub. u centru Zagreba donosi zabavu na 2 floora s drum'n'bass, dubstep, trap, house, garage ritmovima, te gostovanjem jednog od članova britanskog trojca Street Creeps. Jedini bass doček Nove godine u Zagrebu 31. prosinca režira ekipa iz najpoznatijeg bass kolektiva Chew The Fat! Croatia, senzualnog Black Lighta, te najdugovječnijeg klupskog programa JabbaTon iza kojih stoje Yesh i DMT.

Uz njih nastupaju i Rea te Itch, domaćin večeri je MC Tone Tuoro, a za vizuale brine VJ -polygon. Zagrebački Klub. se u nekoliko mjeseci postojanja nametnuo u mjesto u kojem se redovito predstavljaju novi bendovi i projekti, te kao meka elektronskog zvuka u centru grada. Uz odličan razglas i redovito sjana gostovanja niti ova večer neće biti iznimka. Početak je u 22 sata, a tulum traje do 6 ujutro. Ulaznice kupite u pretprodaji po cijeni od 55 kuna.

Glavni gost večer je jedan od članova žestokog britanskog trojca Street Creeps već otprije poznatih domaćoj pulici, koji stvaraju glazbu u okvirima dubstepa, drum'n'bassa i housea. Njihovo prvo izdanje "Unstoppable" tri tjedna za redom bilo je na 1. mjestu downloada na poznatom Track it Down online music shopu, no svojim drugim izdanjem "Bitches" privukli su pozornost i podršku velikih igrača kao što su Doctor P, Knife Party (Pendulum), Freestylers i Foreign Beggars. Izdaju i za domaću etiketu JabbaTon Records za koji su remixirali stvar Footsia i Dr. Strapazoota "Whole Thing".

Uz njih glavni floor preuzimaju Yesh i DMT. Yesh ili RRRamon! je organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon, a od 2009. započinje i hrvatsko izdanje prestižne londonske večeri Chew the Fat! 2011. pod svojim aliasom RRRamon! uz kolegu DMT-a pokreće i večer Black Light posvećenu senzualnijim house i garage notama. Vodi radijsku emisiju "Night Drive" na Radiju 808, a od nedavno je i vlasnik etikete JabbaTon Records posvećene izdanjima bass glazbe.

DMT 1999. suosniva emisiju Ruff Beats Rap Show na Radio Zaprešiću, a ubrzo pušta po klubovima i festivalima diljem Hrvatske. U Los Angelesu je studirao televizijsku produkciju, a za to vrijeme je puštao po mnogim klubovima i zabavama, te nakon povratka u Zagreb sudjeluje u organizaciji programa kao što su Electric Avenue, Chew the Fat! Croatia te Black Light. 2010. s Dr. Strapazootom osniva electro-dubstep duet InUrFace, te godinu dana poslije izdaju prvi EP "Conquer Me" za kanadski Capital Boom Records.

Drugi floor je party tunel u kojem možete iskustiti najbolje od svih žanrova i zagrijati se za uklizavanje u Novu godinu.

Rea je dio JabbaTon ekipe, te redovito vrti na istoimenim večerima. Voditeljica je na Radiju 808, te članica 808 Soudsystema. Setovi joj se najčešće sastoje od bass glazbe i hip-hopa, ali voli i mash-upove sa scratch i turntablism tehnikama koje vješto koristi.

Itch je dio CFSN družine koji su po glazbenoj dužnosti proputovali su gotovo cijelu Europu te nastupili na festivalima kao što su EXIT, Sziget, Elevate, Outlook ili pak The Garden Festival, a organiziraju i CFSN večeri u Zagrebu. Itch je i dio projekta phillitchevanje, a kao glazbeni znalac prepušta se mnogim žanrovima i kod njega sve prolazi.

Ulaznice po 55 kuna u pretprodaji u ograničenom broju možete ih kupiti na entrio.hr linku ili na Entrio prodajnim mjestima koja možete provjeriti na https://www.entrio.hr/outlets

BASS / HOUSE Room: (drum'n'bass, dubstep, trap, house, garage)

STREET CREEPS (JabbaTon Rec., Play Me, UK)

Yesh aka RRRamon! (CTF!Cro, JabbaTon Rec., Black Light)

DMT (CTF!Cro, Black Light)

HOST: MC Tone Tuoro (CTF!Cro)

VJ -polygon (CTF!Cro)

MASH UP party tunel: (hip hop, r'n'b, pop, 80s, 90s, 00s, classics)

REA (JabbaTon)

ITCH (cfsn)

19.12.2013. 14:05:00
http://metro-portal.hr/nova-godina-u-zagrebackom-klub-u-uz-bass-magove-street-creeps/82266/