Metro-portal.hr

objavljeno 11.11.2013. 18:21:00
NOVOSTI

Nova Giulietta ušminkana za novu sezonu

Alfa Romeo Giulietta 2014 modelska godina 2014. dobila je novi 2.0 JTDM 2 motor sa 150 KS i 380 Nm koji koristi drugu generaciju MultiJet sustava ubrizgavanja

Sjajne nove Giuliette
Sjajne nove Giuliette (Automania)

Novi modeli Giulietta za 2014.godinu, u svojoj klasi odražava prave vrijednosti ove marke: talijanski stil, performanse i inženjersku izvrsnost za osiguravanje maksimalnog užitka u vožnji u potpunoj sigurnosti.

Alfa Romeo automobili su uvijek bili posvećeni onima koji očekuju značajke koje nadilaze koncept 'korisnog prijevoznog sredstva' kako bi prešle u područje potpunog 'uzbuđenja'. Sve to je zaokruženo jednom Alfa Romeo riječju: strast.

Ovo je kreativna snaga koja je svaki dan vodila dizajnere i inženjere više od stoljeća. To je jednaka strast koja potiče bezbrojne zaljubljenike u cijelom svijetu, od Južne Afrike i Japana, do Šri Lanke i Argentine. U svijetu postoji više od 350 Alfa Romeo klubova i 1 milijun zaljubljenika, registriranih na Alfa Romeovoj Facebook stranici.

Ove brojke potvrđuju stvarnu i podijeljenu strast koja proizlazi iz izuzetnog tehnološkog i ljudskog naslijeđa, naslijeđa koje je doprinijelo nastanku nekih od najvažnijih događaja u automobilskoj povijesti, te koje se ponovo definira sa svakim predstavljanjem novog modela.

Novi model Giulietta za modelsku godinu 2014. sigurno nisu iznimka, kažu na portalu Automania.hr koji su detaljno obradili ovu temu.

11.11.2013. 18:21:00
http://metro-portal.hr/nova-giulietta-usminkana-za-novu-sezonu/81540/