Metro-portal.hr

objavljeno 25.05.2008. 20:40:26

Nova dimenzija opuštanja i brige o tijelu

Fotografija vijesti

Stiže dobra vijest za sve Splićane i Splićanke, ali i njihove goste željne kvalitetnog opuštanja, masaža, zdravih zalogajčića i ostalih wellness užitaka! Split je ovih dana dobio jedno sasvim originalno mjesto za opuštanje i njegu koje će zasigurno obogatiti wellness ponudu grada. Nedaleko od popularnog kupališta Bačvice otvoren je Mira Day Spa centar koji svojim uređenjem, mediteranskim duhom i konceptom odudara od klasičnih gradskih wellness/spa centara.

Već sama lokacija centra nagovještava potpuno originalnu koncepciju. Mira Day Spa je smješten daleko od trgovačkih centara i gradske vreve, na vrhu jedne od vila elitnog splitskog naselja Bačvice s prekrasnim pogledom na centar grada i otoke splitskog arhipelaga.

Polazeći od ideje ravnoteže duhovnog i tjelesnog zdravlja, Mira Day Spa spaja ugodan ambijent, individualni pristup terapeuta, kvalitetne tretmane i proizvode, te program zdrave prehrane.

Mira Day Spa nudi široki izbor programa i tretmana za žene i muškarce: njegu i oblikovanje kose, tretmane za lice i tijelo, tradicionalne i terapeutske masaže, tretmane za trudnice, pedikuru i manikuru, refleksologiju i aromaterapiju, spa paketei rituale, aromu, saune, ljekovite aromaterapeutske kupke, pilates...

Piše: Pripremila: Livia Čveljo
25.05.2008. 20:40:26
http://metro-portal.hr/nova-dimenzija-opustanja-i-brige-o-tijelu/7619/