Metro-portal.hr

objavljeno 31.05.2013. 10:54:00
INMUSIC 2013

Nova akcija INmusic festivala „Daj pet karata“

Nova sjajna akcija INmusic festivala
Nova sjajna akcija INmusic festivala (Arhiva)

Legendarni autobus iz filma „Ko to tamo peva" jedan je od publici najdražih rekvizita na INmusic festivalu, a kultna scena koja se u njemu odigrala ostvarit će se na ovogodišnjem festivalskom izdanju - ovoga puta s pozitivnim ishodom. Nova akcija „Daj pet karata" omogućuje kupnju 4+1 festivalske ulaznice što znači da za četiri kupljene festivalske ulaznice petu dobivate besplatno!

Sjajna je to prilika za povoljniju kupnju pa svima koji još uvijek nisu nabavili svoju ulaznicu savjetujemo da što prije okupe prijatelje te zajedničkim snagama uštede novac. Akcija traje do 14. lipnja. Paket ulaznica može se naručiti online putem sustava Entrio kojem se može pristupiti s internetske stranice i Facebook profila INmusic festivala.

Ondje su od ove godine dostupne i jednodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 250 kuna, a mogu se kupiti i u prodavaonicama Tisak media centra u Zagrebu. Popust putem vouchera omogućuje generalni pokrovitelj festivala Ožujsko pivo, a kako ga možete ostvariti provjerite na internetskoj stranici INmusic festivala.

Još ćemo jednom podsjetiti što vas sve očekuje na ovogodišnjem INmusic festivalu. Jedan od najvećih novih britanskih bendova Arctic Monkeys, legende punk rocka Iggy And The Stooges, britanski indie velikani Bloc Party, jedan od najpopularnijih britanskih izvođača elektroničke glazbe Basement Jaxx, iznimno uspješan indie rock bend Editors, jedan od najdugovječnijih nezavisnih punk bendova NOFX i australski hard rock bend Airbourne predvode listu ovogodišnjih izvođača.

U sklopu ETEP programa na festival stižu A Toys Orchestra, Mile Me Deaf te Rangleklods, a u sklopu CEETEP programa očekuju vas nastupi grupa Conquering Lion te Moveknowledgement. Nastupit će i Stealing Sheep, Dikta, Team Ghost, S.A.R.S., Frenkie, Dža ili Bu, Atheist Rap, a domaće snage predstavljaju Gatuzo, She Loves Pablo, Radio Aktiv, Dosh Lee, Antenat i Mašinko.

Ne smijemo zaboraviti ni na mladi zagrebački bend Achromatic Attic koji je pobijedio na natječaju „Zasviraj sa Žujom" kao ni na britanski bend Roger The Mascot koji je svoj nastup izborio na natječaju „All about the music". Putem natječaja na internetskom glazbenom servisu ReverbNation, svoj su nastup među više od 1600 prijavljenih bendova zaslužili Shoshin iz Velike Britanije te The Dead Heavys iz Irske.

Osim odličnih bendova, sve posjetitelje čekaju i zanimljivi dodatni sadržaji. Moći ćete pogledati kazališne predstave u INteatru powered by Splitska banka, uživati u DJ programu Šume Striborove, zabavljati se na velikoj drvenoj instalaciji RockIN' horse, plesati do jutra na Balkan partyju ili pjevati na Retro partyju, uživati i odmarati se u Nargila Chill Out Baru ili uz ljudski jukebox odabrati svoju playlistu.

Za potpuni vizualni doživljaj pobrinut će se inovativne umjetničke instalacije, a na ulazu u festivalski prostor dočekat će vas pobjednički rad „Soundmill" mlade akademske kiparice Alme Selmanović s natječaja za umjetničko uređenje INovacija. Dobra glazba i dobra atmosfera te još pokoje iznenađenje organizatora osigurat će najbolji početak ljeta na INmusic festivalu.

31.05.2013. 10:54:00
http://metro-portal.hr/nova-akcija-inmusic-festivala-daj-pet-karata/78443/