Metro-portal.hr

objavljeno 25.02.2019. 15:29:00
COOL

Norme za Olimpijadu vade se i u Osijeku

Dolazak na ovogodišnji Pannonian Challenge najavile su neke od vrlo jakih reprezentacija kao što su francuska, britanska i ruska. Ujedno, uvedene su nove discipline

Do Tokija preko Osijeka
Do Tokija preko Osijeka (Panonnian Challenge)

Panonian Challenge, osječki festival ekstremnih sportova bit će održan jubilarni 20. put od 5. do 9. lipnja, a natjecanje je postalo kvalifikacijsko za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Voditelj tog projekta Jurica Barač na konferenciji za novinare je podsjetio kako su natjecanja u BMX-u i skateu postali olimpijski sportovi prije dvije godine, a da bi ovaj festival dobio spomenuti status morao je zadovoljiti visoku razinu organizacije događaja, međunarodnu TV produkciju i vrhunsku opremljenost skate parka, za koji kaže da je najbolji u Europi, te niz drugih standarda.

Dolazak na ovogodišnji Pannonian Challenge najavile su neke od vrlo jakih reprezentacija kao što su francuska, britanska i ruska. Ujedno, uvedene su nove discipline.

- Riječ je o skuteru ili romobilu. To je disciplina koja je u zadnje vrijeme sve popularnija i mi želimo pratiti trendove. Ove godine festival će trajati jedan dan duže nego do sada, dodao je Barač.

25.02.2019. 15:29:00
http://metro-portal.hr/norme-za-olimpijadu-vade-se-i-u-osijeku/117110/