Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2013. 17:01:00
DOMAĆA PAMET

Nord Produkt predstavio javnosti i mobilne kućice većih dimenzija

Mobilna kućica Nord pruža potpun komfor i udobnost vlastitog doma na bilo kojoj destinaciji koju korisnik odabere

Sjajna funkcionalnost mobilne kućice Nord
Sjajna funkcionalnost mobilne kućice Nord (Nord produkt)

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt nastavio je s novitetima u segmentu proizvodnje mobilnih kućica i predstavio javnosti veću kućicu dimenzija 8 x 4 metra. U usporedbi s modelom dimenzija 8 x 3 metra, veća kućica opremljena je dodatnom kupaonicom i opremom za još veći komfor 6 osoba koje u njoj mogu ugodno boraviti.

Mobilna kućica Nord pruža potpun komfor i udobnost vlastitog doma na bilo kojoj destinaciji koju korisnik odabere, a prikladna je za kampove, ali i kao samostalni objekt na različitim površinama. Nakon proizvodnje kada, tuš-kada, umivaonika, slavina i druge opreme za kupaonice, kuhinja i pratećih elemenata, namještaja za opremanje domova i ureda, Nord Produkt odlučio je tržištu ponuditi cjelovito i kvalitetno rješenje za sve one koji žele potpunu udobnost vlastitog doma na tijekom odmora.

Mobilne kućice Nord dostupne su u dvjema izvedbama - dimenzija 8x3 metra i površine 24 m2 te dimenzija 8x4 metra i površine 32 m2, a u potpunosti su opremljene za ugodan odmor za čak šest osoba. Stoga su one odlično rješenje za sve - za samce ili parove koji vole svoj mir, ali isto tako i mogućnost da ugoste svoje prijatelje, kao i za višečlane obitelji koje zahtijevaju maksimalan komfor i opremljenost prostora u kojem borave.

Prostor mobilne kućice Nord podijeljen je u nekoliko prostorija pa korisnici imaju na raspolaganju zaista sve što im je potrebno za odmor kakav su uvijek priželjkivali, u udobnosti vlastitog doma. Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom te dvama odvojenim krevetima, kao i garderobnim ormarima, policama i regalima za odlaganje odjeće, obuće i drugih predmeta.

Kuhinja se sastoji od gornjih i donjih elemenata, a nudi i sve potrebno za brzo spremanje obroka, poput električno-plinske ploče za kuhanje, sudopera, izvlačne nape i hladnjaka s ledenicom. U dnevnom boravku cijela će se obitelj udobno smjestiti za stolom sa stolicama i kutnom garniturom, koja ima pretinac za posteljinu i mogućnost razvlačenja i pretvaranja u još jedan ležaj za dvije osobe.

Zabava u kišnim danima osigurana je uz LCD televizor, a tu je i klima-uređaj za maksimalno uživanje i u najtoplijim ljetnim danima. U kupaonici su smješteni tuš-kabina, umivaonik, WC s vodokotlićem, ogledalo sa strujnom utičnicom i rasvjetom te ostala kupaonska galanterija. Veća kućica ima dvije kupaonice.

Mnogi će se zapitati zašto odabrati mobilnu kućicu umjesto gradnje ili kupnje kuće ili apartmana, odnosno kupnje i korištenja kamp-kućice. Mobilna kućica Nord nudi svom vlasniku sve ono što i sam ima u svom vlastitom domu, a ujedno ne obvezuje na odmor uvijek na istoj lokaciji - korisnik može preseliti kućicu kad god poželi. Površina kućice iskorištena je do posljednjeg milimetra pa tako na iznenađujuće malom prostoru udobno može boraviti četveročlana obitelj, koja u goste može primiti još dvije osobe.

Mobilna kućica Nord dolazi potpuno opremljena vrhunskim namještajem, elementima i tehničkom opremom te je odmah spremna za korištenje. Troškovi održavanja neusporedivo su manji u odnosu na troškove održavanja apartmana ili kuće, a život u kampu višestruko je ugodniji u mobilnoj kućici od boravka u šatoru ili kamp-kućici. 

31.07.2013. 17:01:00
http://metro-portal.hr/nord-produkt-predstavio-javnosti-i-mobilne-kucice-vecih-dimenzija/79597/