Metro-portal.hr

objavljeno 01.04.2012. 09:05:47
EKSKLUZIVA

NLO se spustio na aerodrom u Koelnu, grad pod blokadom

Stotine noćnih putnika svjedočilo spuštanju NLO-a, aerodrom je pod blokadom NATO snaga, očekuje se prvi kontakt!

NLO na pisti koelnskog aerodroma
NLO na pisti koelnskog aerodroma (Screenshot YouTube)

Koelnski aerodrom trenutno je najvažnije mjesto na svijetu, jer se na njemu odigrava možda i najznačajniji događaj u ljudskoj povijesti. Pred zoru se na njega, na potpuno zaprepaštenje putnika koji su čekali letove, spustio NLO nasred piste.

Kolege iz švedskog Metroa upravo su isprobavali kameru kupljenu jučer za potrebe službenog puta u Južnu Ameriku, kad je snimatelju Bjornu Steffanssonu u kadar ušao golemi NLO koji je preletio zgradu i spustio se na pistu.

Zahvaljujući prisebnosti aerodromskog osoblja, histerija koja je zavladala aerodromom ubrzo je stavljena pod kontrolu, a mjesto događaja su u svega par minuta potpuno opkolile snage NATO-a. Spretni kolege uspjeli su izvaditi memorijsku karticu iz kamere koja im je oduzeta unatoč protestima i, skriveni u aerodromskom toaletu, poslati ovu kratku snimku koja predstavlja nepobitan dokaz da su vanzemaljci, sada i doslovno, među nama.

Očekujemo više vijesti u narednim satima, jer su trenutno svi putnici i aerodromsko osoblje okupljeni u najudaljenijem dijelu aerodroma i pod paskom vojnika NATO snaga, tako da ne znamo pouzdano što se zbiva na pisti.

Uskoro opširnije, a evo i kratke snimke ...

Vijesti Iza ogledala pratite na našem specijaliziranom Facebook profilu!!!

01.04.2012. 09:05:47
http://metro-portal.hr/nlo-se-spustio-na-aerodrom-u-koelnu-grad-pod-blokadom/69639/