Metro-portal.hr

objavljeno 04.05.2012. 16:51:00
NEOBIČNA SVJETLOST

NLO na noćnom nebu iznad Litve?

Nepoznati leteći objekt snimljen je iznad grada Bialystocka, a bez obzira na nemirnu snimateljsku ruku, jasno je kako se radi o nečemu krajnje neuobičajenom za noćno nebo

Fotografija vijesti

Čovječanstvo od svojih najranijih dana znatiželjno podiže pogled prema nebu, zbog čega ne čudi da su Sunce, Mjesec i zvijezde u našoj kulturi i povijesti igrali neobično važnu ulogu. I dok prizor noćnog neba iz večeri u večer ne mijenja previše, povremeno njime protunji nešto što ni najbolji među nama ne uspijevaju objasniti.

Neobična svjetlost koju je jedan snimatelj-amater uhvatio svojom kamerom na nebu iznad Litve prije dva dana svakako pripada toj kategoriji.

Unatoč tomu što na prvu izgleda kao zvijezda, zumiranjem kamere postaje jasno da se radi o nečem drugom, što podsjeća na svjetla policijske sirene.

Nepoznati leteći objekt snimljen je u srijedu iznad grada Bialystocka, a bez obzira na nemirnu snimateljsku ruku, jasno je kako se radi o krajnje neuobičajenoj pojavi za noćno nebo. Nepoznati se objekt okreće oko svoje osi i baca zrake svjetla u različitim smjerovima, nakon čega ostaje nepomičan četiri minute.

Korisnik Robertas01234, koji je video postavio na YouTube, u komentarima videa postavlja vrlo jednostavno pitanje: „Tko može objasniti što je ovo?"

O čemu se doista ovdje radi ostavit ćemo svakom našem čitatelju da prosudi za sebe.

04.05.2012. 16:51:00
http://metro-portal.hr/nlo-na-nocnom-nebu-iznad-litve/70667/