Metro-portal.hr

objavljeno 17.10.2013. 20:01:00
HMM ...

NLO ili oblak plina u atmosferi?

Talijanski astronaut Luca Parmitano izazvao je pravu buru odgovora nakon što je tweetao fotku nečega što on tvrdi da je oblak plina od lansiranja ruske rakete

NLO ovog oblika viđen je mnogo puta
NLO ovog oblika viđen je mnogo puta (Screenshot YouTube)

Teorije zavjere opet su se rasplamsale nakon jednog tweeta talijanskog astronauta na ISS-u Luce Parmitana koji tvrdi da se na fotografiji koju je podijelio na ovoj društvenoj mreži nalazi samo oblak plina.

Naime, nakon lansiranja ruske balističke rakete jasno se vidi NLO koji kruži oko rakete, a ima karakterističan oblik američke popularne krafne.

Ovakav je NLO primjećen više puta kako nadlijeće mjesta lansiranja ruskih balističkih raketa upravo u trenucima kad su rakete lansirane, kao i kod nekoliko neuspješnih lansiranja koja su i dalje neobjašnjena.

Kako je dobro primjetio jedan komentator, izgleda da su "ruske balističke rakete" postale novi "močvarni plinovi", tj. objašnjenje za pojavu NLO-a koje je dugo bilo glavna mantra službenih vladinih organizacija za sve pojave u koje su bili uključeni izvanzemaljci.

U svakom slučaju, pogledajte snimku pa odlučite je li u pravu astronaut ili bloger koji je napravio vrlo kvalitetnu analizu:

17.10.2013. 20:01:00
http://metro-portal.hr/nlo-ili-oblak-plina-u-atmosferi/81112/