Metro-portal.hr

objavljeno 10.11.2012. 12:36:55
WTF?!

NLO-i usred dana uzlijeću i slijeću usred Denvera

Ma kako ovo sumanuto zvučalo, lokalna televizijska postaja dokazala je navode anonimnog snimatelja i angažirala vojnog stručnjaka koji potvrđuje da su to NLO-i

Nevjerojatne snimke iz centra Denvera
Nevjerojatne snimke iz centra Denvera (Screenshot YouTube)

Anonimni snimatelj dostavio je lokalnoj televiziji u Denveru svoju snimku s tvrdnjom da gotovo svakog dana NLO-i uzlijeću i slijeću iz samog središta grada, no tolikom brzinom da ih je nemoguće vidjeti osim ako se snimka jako ne uspori.

Na sreću, televizija je ozbiljno shvatila izazov i postavila kamere koje su danima snimale panoramu grada i pregledavali snimke. Ispalo je da je anonimni snimatelj u pravu i da se, nakon usporavanja snimke, stvano mogu vidjeti objekti koji nevjerojatnom brzinom uzlijeću i slijeću u centar grada.

Nakon što su prikupili dovoljno materijala, pozvali su vojnog stručnjaka s jakom reputacijom i pokazali mu snimke. Poslije pažljivog pregledavanja vojni je stručnjak izjavio da se definitivno ne radi o nekim zemaljskim letjelicama.

Niti nakon stotinu pregledavanja jednostavno nisu bili u mogućnosti točnije locirati mjesto s kojeg NLO-i uzlijeću, no dali su obećanje da će nastaviti istraživanje dok ne dođu do tog podatka.

Pogledajte prilog televizije, pa razmislite sami:

10.11.2012. 12:36:55
http://metro-portal.hr/nlo-i-usred-dana-uzlijecu-i-slijecu-usred-denvera/74783/