Metro-portal.hr

objavljeno 12.12.2019. 15:44:00
NAJAVE

Nipplepeople na proljetnoj turneji

Turneja kreće iz zagrebačke Tvornice kulture u subotu 7. ožujka, nakon koje idući vikend na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostiti će bend 20. ožujka, a kragujevačka Čaurnica dan kasnije

Proljetna turneja...
Proljetna turneja... (Arhiva)

Electro pop duo Nipplepeople u ožujku kreće na svoju prvu veliku regionalnu turneju tijekom koje će odsvirati osam koncerata, od kojih četiri objavljuju danas.

Turneja kreće iz zagrebačke Tvornice kulture u subotu 7. ožujka, nakon koje idući vikend na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostiti će bend 20. ožujka, a kragujevačka Čaurnica dan kasnije,

Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novo aranžiranu set listu pojačanu svježim scensko vizualim elementima, a posjetiti će neke od najboljih klubova i dvorana regije od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti. Kroz nekoliko tjedana objaviti će se ostala četiri koncerta turneje.

Uz najavu turneje grupa je izbacila I zajednički singl s Detourom, pjesmu "Gledano sa strane".

Ulaznice za zagrebački i riječki koncert u prodaju kreću već ovoga petka u 9:00.

Za Tvornicu kulture u ponudi je early bird cijena od 70 kn do 31.12., nakon čega se penje na 80 kn. Ostane li ih na dan koncerta cijena ulaznicama će iznositi 100 kn.

Za riječki pak koncert pretprodajna cijena je 70 kn, a ostane li ih na dan koncerta iznositi će 90 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius i Eventimova prodajna mjesta za Zagreb te Dallas Music Shop i Eventim za Rijeku.

12.12.2019. 15:44:00
http://metro-portal.hr/nipplepeople-na-proljetnoj-turneji/122468/