Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2010. 11:46:56
ATLANTIS

NipplePeople i Mistakemistake na ovogodišnjem Atlantis Festivalu

Festivalske ulaznice za ranoranioce po nižoj cijeni već su prodaji, stoga požurite

(Mistakemistake)

Dok su line-upovi većih festivala već popunjeni, ljetni splitski Atlantis Festival, izgleda, ima još pokoji adut u rukavu. Lista izvođača koji će na splitskoj tvrđavi Gripe 30. i 31.srpnja ove godine svirati i miksati tako još uvijek nije zaokružena, a danas najavljeni noviteti su hrvatski radijski favorit NipplePeople i njihovi kolege iz Beograda Mistakemistake.

NipplePeople domaću su publiku osvojili čarobno plesnim hitovima, prvim singlom Broj te uspješnicom Sutra koja je uskoro zavladala hrvatskim radijskim eterima. Nikakva čarobna jutra donijela su uspjeh NipplePeople-u koji trenutno rade na svom novom singlu te se istovremeno vesele nastupu na Atlantis Festivalu, koji će ujedno biti i njihov prvi koncertni nastup pred hrvatskom publikom: „Znamo da će nam nastup trajati manje od 3 sata, a više od 15 minuta. Znamo da nemamo puno, ali da ćemo vam dati sve. Ostalo otkrijmo zajedno. Ljeto počinje i vidimo se na Atlantisu", izjavili su NipplePeople ususret Festivalu.

Svom se nastupu u Splitu vesele i dvojica braće Ivan i Edi Bon, koji čine srž beogradskog benda Mistakemistake. Njihove su stvari počele nastajati još 2006. godine u kućnoj produkciji mladih kompozitora i producenta, a naknadno im se pridružuju vokalisti te drugi članovi projekta. Mistakemistake dosad su izdali nekoliko singlova, EP-eva i remixeva, također i dva albuma. Prvijenac „Hip-electro-ragga-2-hop-reggae-step" otvorio im je put do vrha domaćih glazbenih ljestvica, a publika jednako obožava i drugi album „Kobajagi" izašao 2009. godine.

Atlantis Festival ljetni je spoj kulture, sporta i glazbe te ujedno najveći splitski tulum koji će se odvijati četiri uzastopna dana, od 28. do 31. srpnja ove godine na atraktivnim gradskim lokacijama. Festivalske ulaznice za ranoranioce u prodaji su od 24. svibnja po cijeni od 140 kuna na odabranim pretprodajnim mjestima, a otvorene su i prijave za skateboarding natjecanje u disciplini Lord of Lines. Tu će najbolji vozač na street lokaciji parka Đardin osvojiti novčanu nagradu u iznosu od 6.000kn, Sony Ericsson Vivaz mobilni uređaj i Vansov poklon paket.

Svi detalji mogu se pronaći na službenom webu festivala i Facebook fan stranicama.


02.06.2010. 11:46:56
http://metro-portal.hr/nipplepeople-i-mistake-mistake-na-ovogodisnjem-atlantis-festivalu/41571/