Metro-portal.hr

objavljeno 17.12.2009. 14:52:59
GOLA I FINA

Nikolina Pišek snimila seriju erotskih fotki za 50.000 eura

GALERIJA/VIDEO - Atraktivna voditeljica nedavno je snimila seriju izuzetno provokativnih fotografija za kalendar vinarije Tikveš

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tikveš)

Kako prenosi srpski Kurir, za posao snimanja provokativne kampanje za vinariju Tikveš voditeljica Nikolina Pišek dobila je čitavih 50.000 eura.

˝Po prirodi sam egzibicionist, pa sam ovog puta odlučila spojiti lijepo i korisno. Ova suradnja jako je dugo ugovarana i konačno smo je realizirali. Svi koji su imali prilike vidjeti kalendar naprosto su oduševljeni, a što se tiče visine honorara, o tome ne smijem ništa govoriti, ali ću reći da sam i više nego zadovoljna˝, izjavila je Nikolina za Kurir.

Snimanje golišavih fotografija organizirano je u jednom studiju i trajalo je cijeli dan. Voditeljica je na setu plijenila svojim oblinama i profesionalno odrađivala posao, bez obzira na to što joj je bilo jako hladno.

Nema sumnje da će se ovaj kalendar prodati u ogromnoj tiraži i da će mnogi muškarci poželjeti golu Nikolinu na zidu, a sasvim je izvjesno da će vrele fotografije ˝grijati˝ i brojne balkanske kamiondžije dok krstare europskim cestama.  

17.12.2009. 14:52:59
http://metro-portal.hr/nikolina-pisek-snimila-seriju-erotskih-fotki-za-50-000-eura-tikves-vino/28782/