Metro-portal.hr

objavljeno 15.10.2011. 15:46:29
NAPOKON!!!

Niko Kranjčar zasluženo oprao Mamića

Fini dečko hrvatskog nogometa jedini je skupio hrabrosti reći javno ono što svi misle

Napokon je netko rekao Mamiću ono što ga ide

Niko Kranjčar je oduvijek poznat kao izuzetno pristojan, kulturan mladić, koji je pravi antipod klasičnoj javnoj slici nogometaša. Iz njegovih usta nikad nije izašao neprimjeren i neodmjeren komentar, a nakon što je doslovno izgnan iz Dinama šest godina nije rekao ništa o sramotnom načinu na koji je otjeran.

No, nakon najnovijih eskapada Zdravka Mamića, niti on nije mogao izdržati, već je, na sebi svojstven način, fino rekao sve što cijeli nogometni svijet misli, a ne usudi se reći. Nakon što je Mamić ponovno pokazao da on sastavlja i reprezentaciju, i počeo neizravnu paljbu po Niki i Ćorluki gurajući igrače koji su pod njegovim patronatom, Niko je uzvratio odmjereno i oštro.

Podsjetio je na činjenicu da je najbolji strijelac i igrač ovih kvalifikacija, i da Mamić svojom galamom ne daje doći do riječi mnogim kvalificiranijim od njega, poput recimo Zajeca. 

Moramo se složiti i dodati da bez Nike Kranjčara ova reprezentacija ne bi stigla ni do dodatnih kvalifikacija, tako da je svaka njegova riječ na mjestu. Svaka čast!!

Naravno, očekuje se Mamićev uzvrat, koji će nesumnjivo biti još jedna primitivna tirada puna najprizemnijih psovki, a sigurna meta će biti i Zlatko Kranjčar i njegova sklonost čašici ... No, čim je Niko sada digao glas, sumnjamo da će odustati...

15.10.2011. 15:46:29
http://metro-portal.hr/niko-kranjcar-zasluzeno-oprao-mamica/64368/