Metro-portal.hr

objavljeno 09.11.2011. 21:12:00
NIŠTA OD TRANSFERA

Neymar se obvezao Santosu na vjernost do 2014.

Neymar je već standardni član brazilske reprezentacije i smatra ga se nasljednikom Pelea, koji je karijeru također napravio u Santosu

Fotografija vijesti

Neymar da Silva Santos Junior, poznatiji samo kao Neymar, produžio je ugovor s brazilskim Santosom do 2014. godine, javlja Hina. Jedan od ponajboljih mladih nogometaša planete ovim je potezom stao na kraj svim glasinama o mogućem prelasku u neki od europskih velikana.

"Neymar je produžio do 2014., a ugovor je već potpisan", potvrdio je predsjednik Santosa Luis Alvaro Oliveira Ribeiro, dok se 19-godišnji napadač oglasio tek porukom na twitteru u kojem naglašava da su "on i njegova obitelj iznimno sretni što ostaje u Brazilu". Financijski uvjeti novoga ugovora nisu priopćeni, kao ni iznos odštete.

Neymar je svojim nastupima privukao pažnju svih vodećih klubova svijeta, Real je prije nekoliko mjeseci objavio da ga je već kupio, a izaslanici Barcelone i Chelsea uzaludno su putovali na pregovore u Santos, grad 80 kilometara udaljen od Sao Paula. Neymar je već standardni član brazilske reprezentacije i smatra ga se nasljednikom Pelea, koji je karijeru također napravio u Santosu.

09.11.2011. 21:12:00
http://metro-portal.hr/neymar-se-obvezao-santosu-na-vjernost-do-2014/65314/