Metro-portal.hr

objavljeno 13.07.2011. 17:29:00
PREPORUKA ZA KRAJ

News of the World u posljednjem broju nahvalio Pag i Zrće

Glavni klubovi su, navodi list, Papaya i Aquarius u kojima gostuju velike zvijezde elektronske glazbe poput Fatboy Slima i Armina Van Buurena

Pjena party na Zrću
Pjena party na Zrću (Zvonimir Krstulović/CROPIX)

Uz španjolsku Ibizu i grčki Mikonos, Pag je s popularnom plažom Zrće jedan od najpoželjnijih otoka za mlade željne ljetne zabave uz glazbu svjetski poznatih DJ-a, objavio je u posljednjem broju britanski tabloid News of The World, a prenosi Hina.

"Pag je balkanska inačica Hamptonsa na Lond Islandu. Uspavan devet mjeseci godišnje, a kada se pojavi sunce, to je mjesto na kojem jednostavno morate biti", navodi tabloid u tekstu pod naslovom "Otoci koji vole zabavu".

Glavni klubovi su, navodi list, Papaya i Aquarius u kojima gostuju velike zvijezde elektronske glazbe poput Fatboy Slima i Armina Van Buurena. "Reći ćete da je ovo bila prva od brojnih godina provedenih tamo", piše list u posjednjem izdanju od nedjelje.

The News of The World navodi kako su kupaći kostim i kupaće gaćice obavezan "dress code", danju i noću, a kao najbolja mjesta za oporavak od burnog noćnog provoda savjetuje kupanje na plaži Zrće ili šalicu crne kave u središtu Novalje. Britanski list dao je svojim čitateljima i praktične informacije o cijenama smještaja i zrakoplovnih karata.

Posljednje izdanje tog britanskog tabloida prodano je u 3,8 milijuna primjeraka, što je porast od 1,1 milijuna u usporedbi s tjednom ranije. News Corporation u vlasništvu Ruperta Murdocha ugasio je svoj tabloid News of the World zbog skandala s hakiranjem mobilnih telefona.

13.07.2011. 17:29:00
http://metro-portal.hr/news-of-the-world-u-posljednjem-broju-nahvalio-pag-i-zrce/61249/