Metro-portal.hr

objavljeno 09.09.2019. 20:02:00
DA?!

Nevjeran partner može se prepoznati u krevetu

čak 34 posto parova kaže da spavaju svaki na svojoj strani kreveta i okrenuti leđima jedno drugom

Tko je bio zločest?
Tko je bio zločest? (Arhiva)

Položaj spavanja otkriva kvalitetu i stabilnost vaše partnerske veze, odnosno ako ste nedavno promijenili tu naviku, to može ukazivati na probleme u intimnom odnosu, tvrde stručnjaci.

Naime, čak 34 posto parova kaže da spavaju svaki na svojoj strani kreveta i okrenuti leđima jedno drugom. Stručnjaci kažu kako se to može povezati i s osjećajem sigurnosti u vezi, zbog čega nema potrebe da se pretjerano iskazuje privrženost.

To je prihvatljivo objašnjenje u većini slučajeva, no ako ste nekada spavali čvrsto priljubljeni, a odjednom ste se razdvojili u krevetu, to treba biti znak za uzbunu. Naime, stručnjaci kažu da je to jedan od najpopularnijih položaja spavanja kad je jedan od partnera nevjeran.

To se objašnjava podsvjesnim osjećajem da se ne želi previše približiti drugom partneru kako ne bi prepoznao znakove prijevare, na primjer osjetio miris tuđeg parfema, vidio ugriz na vratu i slično. Ukratko: obratite pažnju i na ostale znakove nevjere, primjerice napuštanje prostorije radi razgovora na mobitel, sms poruke u gluho doba, tuširanje odmah po dolasku kući i slično.

Hmmm... 

09.09.2019. 20:02:00
http://metro-portal.hr/nevjeran-partner-moze-se-prepoznati-u-krevetu/120580/