Metro-portal.hr

objavljeno 12.07.2020. 08:29:00
POSLOVANJE

Neven Kaić novi izvršni direktor Sektora financija IN2 grupe

Neven Kaić novi je izvršni direktor Sektora financija IN2 grupe. Bogato menadžersko iskustvo stekao je tijekom 25 godina rada u kompanijama u financijskom sektoru

Neven Kaić
Neven Kaić (Arhiva)

Diplomirao je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 1993. te je 2003. stekao MBA na poslovnoj školi Henley u Velikoj Britaniji. U IN2 dolazi iz savjetničke kuće Corellia gdje je proteklih šest godina na poziciji partnera vodio složene projekte u segmentima zdravstva, telekom industrije, turizma, urbanog i ruralnog razvoja.

Menadžersko iskustvo poslovnog i projektnog upravljanja u financijskom sektoru stekao je i tijekom godina rada na upravljačkim pozicijama u Dresdner bank Croatia, investicijskom društvu FIMA Vrijednosnice te posljednje u Erste&Steiermärksiche banci, gdje su njegova zaduženja uključivala vođenje odjela prodaje riznice te vođenje odjela prodaje institucionalnim klijentima u JI Europi.

Osim toga, u Oracle Hrvatska stekao je ključne kompetencije nužne za razvoj i implementaciju tehnoloških projekata u financijskom sektoru za čiji je poslovni razvoj bio zadužen.

Svoje kompetencije Neven će na novoj poziciji koristiti za daljnji razvoj i akvizicije financijskog sektora te razvoj i implementaciju postojećih financijskih softverskih rješenja IN2 u upravljanju financijskom imovinom, osiguranju i bankarstvu. 

Piše: Sanja Ledinek
12.07.2020. 08:29:00
http://metro-portal.hr/neven-kaic-novi-izvrsni-direktor-sektora-financija-in2-grupe/126226/