Metro-portal.hr

objavljeno 22.09.2012. 11:25:00
PARTIJANA

Nervo u Mansionu za pamćenje

Sestre Mim i Liv Nervo sinoćnjim su nastupom za pamćenje u prepunom Mansionu otvorile novu sezonu zagrebačkog kluba

Sestre Nervo rasplesale su Mansion
Sestre Nervo rasplesale su Mansion (Mansion)

Multitalentirane, prelijepe australske DJ-ice Mim i Liv Nervo sinoć su otvorile novu sezonu zagrebačkog Mansiona. Energičnim nastupom za pamćenje otvorile su nove vidike zabave u Zagrebu. Nastup u prepunom klubu započele su vlastitim velikim hitom We Are All No One, a publika je sve do kraja nastupa pjevajući podržavala prelijepe Australke.

«Uoči dolaska kolege su nam pričale o hrvatskoj publici i koliko vole glazbu i party, no ovo što smo sinoć doživjele u Mansionu pamtit ćemo cijeli život. Ovo je bio jedan od naših najdražih nastupa. Publika je nevjerojatna. Hvala Zagrebe.» - izjavila je Mim Nervo nakon nastupa.

Sestre Nervo na scenu su stupile 2011. godine i od tada se vrtoglavo penju prema TOP DJ-ima svijeta. Ameriku su oduševile otvarajući turneju Britney Spears i Nicki Minaj Femme Fatale. Posljednje dvije godine iz dana u dan nastupaju u vodećim klupskim i festivalskim destinacijama uključujući Electric Daisy, Lollapalooza, Toomorowland, Ultra i Winter Music Conference. Posljednjih su tjedana na Ibizi gdje sviraju uz bok britanskoj legendi Pete Tongu.

Talent sestara Nervo uljučuje i tekstove za brojne hitove Kylie Minogue, The Pussycat Dollas, Jennifer Hudson i Nicole Scherzinger. Kao tekstopisci veliki uspjeh postižu sudjelujući u stvaranju svjetskog megahita Davida Guette feat. Kelly Rowland When Love Takes Over. Uz stvaranje i reproduciranje glazbe sestre Nervo zamjećene su i radio i TV voditeljice.

Nastupom prelijepih sestara Nervo Mansion je najavio još jednu nezaboravnu jesensko zimsku sezonu. Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr

22.09.2012. 11:25:00
http://metro-portal.hr/nervo-u-mansionu-za-pamcenje/74015/