Metro-portal.hr

objavljeno 22.10.2019. 14:01:00
NAJAVE

Nered i Stoka 5. prosinca u Vintage Industrialu

Marko Lasić (Nered) i Marin Ivanović (Stoka) sa zajedničkim radom započeli su krajem devedesetih pod utjecajem scene koja se okupljala oko kultne radijske emisije Blackout

Nered i Stoka
Nered i Stoka (Dostava zvuka)

Godinu dana od spektakularnog povratničkog koncerta u Domu sportova, neuništivi tandem Nered i Stoka ponovno se zajedno penju na zagrebačku pozornicu - u četvrtak, 5. prosinca u Vintage Industrialu isporučit će još jednu opaku lekciju stare škole rapa.

Marko Lasić (Nered) i Marin Ivanović (Stoka) sa zajedničkim radom započeli su krajem devedesetih pod utjecajem scene koja se okupljala oko kultne radijske emisije Blackout. U rekordnom roku od dva tjedna snimili su antologijski album „Spremni za rat" (1999.), i danas smatran referentnom točkom kontroverznog hardcore hip hopa ovih prostora.

Nered i Stoka - „Puši moje sranje"

Baš kao i u slučaju s Tram 11, veliki reunion Nereda i Stoke dočekan je raširenih ruku ne samo od strane starih fanova, već i novih generacija koje u današnje doba vladavine trapa pokazuju ogroman interes i za ove bitne povijesne trenutke stvaranja hrvatskog hip hopa. Jezikom ulice ispričane priče o odrastanju u kvartu i danas zvuče moćno kao i prije 20 godina, a energija kojom pršte na nastupima uživo još više potvrđuje koliko su Nered i Stoka s pravom dosegli razinu rap institucije.

Na koncertu će u ulozi supporta nastupiti Mr. Spinoza. Mladi našički reper nedavno je izbacio novi singl „Hood Kruz" čiji beat potpisuje Koolade.

Mr. Spinoza - „Hood Kruz"

Ulaznice
U pretprodaji 70 kn, na dan koncerta 90 kn.
Pretprodajna mjesta:

FB event: facebook.com/events/2354291398167439/
Koncert organizira Dostava Zvuka.

22.10.2019. 14:01:00
http://metro-portal.hr/nered-i-stoka-5-prosinca-u-vintage-industrialu/121454/