Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2014. 10:54:00
TV

Neodoljiva Honey Boo Boo u novim epizodama na TLC kanalu

Prošlu sezonu serijal koji prati njezinu luckavu obitelj po epizodi je bilježio 2,3 milijuna gledatelja

Honey Boo Boo ima sedam godina i nevjerojatno je popularna
Honey Boo Boo ima sedam godina i nevjerojatno je popularna (TLC)

Honey Boo Boo i njezina obitelj ponovno su s nama uz nove ludosti. Zapanjit će vas i zabaviti svojim načinom prehrane, govora, te glasnog i veselog života, zabi­lježenog kamerama u serijalu Stiže Honey Boo Boo od 10. veljače na TLC kanalu od 20 sati.

Honey Boo Boo trenutno je vjerojatno najpopularnija sedmogodišnja djevojčica na svijetu. Prošlu sezonu serijal koji prati njezinu luckavu obitelj po epizodi je bilježio 2,3 milijuna gledatelja.

Publika ju je upoznala u TLC-jevu serijalu Miss djevojčica (Toddlers & Tiaras) koji prati scenu dječjih natjecanja ljepote koji se održavaju diljem SAD-a. Pravim imenom Alana Thompson, malena Honey Boo Boo očarala je gledateljstvo svojom prostodušnošću i samopouzdanjem te veselim i zaigranim duhom, čime se od­mah izdvojila od konkurencije i zaradila svoj vlastiti reality show. Stiže Honey Boo Boo (Here Comes Honey Boo Boo) manje se orijentira na pripreme za natje­canja, a više na praćenje njezina urnebesno zabavnog svakodnevnog života.

Show nam predstavlja njezinu živopisnu majku, domaćicu June i njezina dečka kojega obitelj od milja zove Sugar Bear, te Alanine starije sestre - 13-godišnju Lauryn, 16-godišnju Jessicu, te 18-godišnju Annu i njenu bebu Kaitlyn. Njihov seoski život na američkom Jugu Alani predstavlja svakodnevnu avanturu... Nove epizode otkrivaju kako se June bori s dijetom, nepodopštine sestara, što je to pravi južnjački multiobrok, te kakve sve riječi mogu izaći iz Alaninih usta. Ono najvažnije svakako, hoće li Sugar Bear napokon staviti prsten na Juneinu ruku...

Ne propustite Stiže Honey Boo Boo na TLC kanalu od 10. veljače u 20 sati

07.02.2014. 10:54:00
http://metro-portal.hr/neodoljiva-honey-boo-boo-u-novim-epizodama-na-tlc-kanalu/83145/