Metro-portal.hr

objavljeno 27.05.2009. 01:05:48
BGT treće polufinale

Neočekivana pobjeda smiješne familije Stavros Flatley

Publici se najviše svidjela točka oca i sina, ovog puta na sirtaki iz Grka Zorbe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (BGT)

Upravo današnji rasplet treće polufinalne emisije Britain's Got Talent najbolji je dokaz da je praćenje ovog showa puno smislenije i bolje od praćenja domaćih inačica.

U večeri kada se drugi puta ukazao Shaheen Jafargholi, nitko nije mogao očekivati da njegova izvedba neće biti prva.

No, Englezi su ponovno pokazali svoj specifičan smisao za humor i nagradili trud koji je nadmašio talent. Kao na stadionima širom Engleske, na kojima ćete uvijek dobiti pljesak i skandiranje ako ostavite srce na terenu, makar izgubili i 10:0, tako su danas gledatelji trećeg polufinala nagradili hrabrost tate i sina koji su izašli pred publiku i napravili plesno glumački show na pozadinu iz Grka Zorbe.

Drugo i treće mjesto po glasovima publike dobili su Shaheen Jafargholi i plesna skupina MD Show Gropu, no zapravo je bilo prilično lako pogoditi da će, unatoč uvježbanosti i inventivnosti MD ekipe Shaheen proći dalje. Štoviše, proglašen je uvjerljivo najboljom pjevačkom točkom do sada, jer je njegova izvedba And I'm Telling You I'm Not Going bila na takvoj razini da nije bilo rasprave.

Ostatak ekipe ipak je bio tu samo da popuni broj nastupa, jer nisu uspjeli doći ni blizu prvoj trojci. Za sada je shema ista, jedan pjevač i plesači, no ipak drugačiji od Dmitrija i Lagija čiji nastupi su jednostavno toliko smiješni, a ujedno i dobri, da im se teško može odoljeti.

27.05.2009. 01:05:48
http://metro-portal.hr/neocekivana-pobjeda-smijesne-familije-stavros-flatley/18263/