Metro-portal.hr

objavljeno 26.06.2010. 10:30:00
ČUDNA PONUDA

Neobične usluge na internetu - od otmica do virtualne besmrtnosti

Pretplatite se na čarape, naručite vlastitu otmicu i iznajmite Leonarda DiCapria ili Pamelu Anderson

Čarape
Čarape (Blacksocks.com)

Treba vam netko tko će umjesto vas stajati u redu ili želite proživjeti pravu otmicu u stilu akcijskih filmova? Nema problema, na internetu postoje podzeća koja nude upravo takve i još čudnije usluge:

Pošaljite e-mail nakon smrti
Na stranici You've been left behind preminuli mogu svojim prijateljima i članovima obitelji poslati naknadne pozdrave te dokumente veličine do 250 MB. Godišnja članarina stoji 14,95 dolara, ali zato možete biti sigurni da će na 62 individualne adrese stići vaše posljednje poru ke.

Otmice
Na tajanstvenoj stranici Videogames Adventure Services možete naručiti otmicu samoga sebe kako bi proživjeli pravu pustolovinu koju inače imate priliku gledati samo u filmovima ili video igrama. Poduzeće po željama korisnika razvija individualne scenarije otmice uz samo jedan uvjet - zakoni se ne smiju prekršiti.

>>10 sjajnih web stranica za ubijanje vremena

Pretplata na čarape
Uvedite red među svoje čarape i budite sigurni da na sebi nemate iznošene čarape s rupama. Poduzeće Blacksocks nudi pretplatu kojom vam se na kućnu (ili bilo koju drugu) adresu svaka četiri mjeseca dostavlja paket od tri pari čarapa prema vlastitom izboru.

Virtualna besmrtnost
Preminule možete "posjetiti" i na internetu, a ne samo na groblju. Stranica Virtual Memorials omogućuje podizanje virtualnog spomenika osobi koja vas je zauvijek napustila. Usluga bi trebala pomoći u preboljevanju smrtnog slučaja, a za 55 eura možete pozvati i ostatak svijeta da se s vama prisjeti voljene osobe.  

Sa zvijezdom na večeru
Amerika je još uvijek zemlja beskonačnih mogućnosti - na stranici Millionaires Concierge bogataši i marketinške agencije mogu na jednu noć iznajmiti poznatu osobu. Ponuđene su, između ostalog, sljedeće zvijezde: Leonardo DiCaprio, Sharon Stone, Jim Carrey, Sylvester Stalone, Pamela Anderson, Melanie Griffith, Donald Trump i mnogi drugi.

>>Internet stranica za upoznavanje samo za zgodne ljude

Stajanje u redu
Odličan servis koji uskraćuje mnoge muke i štedi dragocjeno vrijeme nudi stranica Linestanding putem koje možete iznajmiti osobu koja će umjesto vas stajati u redu. Nažalost, usluga je trenutno dostupna jedino u Washingtonu. 

26.06.2010. 10:30:00
http://metro-portal.hr/neobicne-usluge-na-internetu-od-otmica-do-virtualne-besmrtnosti/43407/