Metro-portal.hr

objavljeno 06.10.2017. 14:30:00
NAJAVE

Neno Belan i Fiumensi rasplesat će Sax!

Poznati splitski glazbenik sa svojim sjajnim bendom, kojeg čine vrsni riječki instrumentalisti, u intimnoj atmosferi jednog od najdugovječnijih zagrebačkih klubova priprema pravu glazbenu poslasticu

Spremite plesne cipelice!
Spremite plesne cipelice! (Anamarija Vartabedija)

Jesensku koncertnu sezonu kluba SAX! 28. listopada okrunit će splitski kantautor karakterističnog pop rock izričaja, autor najvećih ljubavnih balada, ali i brojnih dobro znanih rasplesanih hitova Neno Belan uz pratnju svog dobro znanog sastava Fiumens!

U intimnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba Neno Belan & Fiumensi održat će koncert u trajanju od dva sata čiste ljubavi uz najveće i najstarije hitove poput 'Rijeka Snova', 'Vino noći', 'Oceani ljubavi', 'Ponoćna zvona''Sunny day' , 'Stojin na kantunu', ali i uz novije hitove poput aktualnog singla 'Zvijezda moga sna' kojim već tjednima osvajaju radijske etere.

Cijeli je to niz vječnih pjesama s kojima Belan zajedno s Fiumensima već više od 30 godina potvrđuje status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima čije su mnoge ljubavne balade već postale i svojevrsni evergreeni!

Poznati splitski glazbenik sa svojim sjajnim bendom, kojeg čine vrsni riječki instrumentalisti, u intimnoj atmosferi jednog od najdugovječnijih zagrebačkih klubova priprema pravu glazbenu poslasticu, što je dovoljno dobar razlog da si svakako rezervirate subotu, 28. listopada za „rock galamu" u centru Zagreba.

Ulaznice za koncert Nene Belana i Fiumensa mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 100 kuna. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoj primjerak. Ulaznice se kupuju u klubu SAX! tijekom radnog vremena kluba.

06.10.2017. 14:30:00
http://metro-portal.hr/neno-belan-i-fiumensi-rasplesat-ce-sax/107781/