Metro-portal.hr

objavljeno 19.11.2013. 13:37:00
SAVJETI

Ne zaboravite pripremiti vozilo za zimu

Akumulator, antifriz, svjetla, lim, motorno ulje, zimske gume, samo su neki od detalja kojima trebate posvetiti svoju pozornost

Što sve trebate napraviti
Što sve trebate napraviti (Automania)

Jesen je tu, zima kuca na vrata! Zato ne zaboravite na vrijeme pripremiti svoje vozilo za zimu. Akumulator, antifriz, svjetla, lim, motorno ulje, zimske gume, samo su neki od detalja kojima trebate posvetiti više svoje pozornost nego do sada.

Dan se skratio, temperature su niže, magla i kiša su češće, na obali bura, a u nekim planinskim predjelima već su se pojavile i prve pahuljice snijega. Sada je pravo vrijeme napraviti pripreme za hladne uvjete.

Ima li akumulator dovoljno kapaciteta da baš svako jutro bez problema upalite auto? Imate li prikladne gume? Imate li ispravnu signalizaciju i svjetla? Imate li kvalitetnu rashladnu tekućinu (antifriz)?

Jesu li vam brave i brtve konzervirane kako pri niskim temperaturama ne biste imali problema s otvaranjem vrata? Jesu li vam metlice brisača možda oštećene? Sve su to detalji na koje morate obratiti pažnju kod pripreme vozila. Važno je da se priprema svih ovih elemenata u vozilu obavi kvalitetno i na stručan način.

Kako ispravno pripremiti auto za zimu pročitajte na portalu Automania.hr

19.11.2013. 13:37:00
http://metro-portal.hr/ne-zaboravite-pripremiti-vozilo-za-zimu/81688/