Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2010. 12:43:11
REDKNAPP:

Ne treba mi Cole, imam Kranjčara i Modrića

Budući da Cole još uvijek nije produljio suradnju s Chelseajem, špekulira se da bi ga Redknapp mogao dovesti

Joe Cole (Chelsea) nije produljio ugovor s klubom pa bi mogao završiti i u Tottenhamu
Joe Cole (Chelsea) nije produljio ugovor s klubom pa bi mogao završiti i u Tottenhamu (Getty Images)
Veznjak engleske nogometne reprezentacije i londonskog Chelseaja Joe Cole u Premiershipu je debitirao kao igrač West Hama kojeg je tada, 1998. godine, vodio aktualni menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

Budući da Cole još uvijek nije produljio suradnju s Chelseajem, a ugovor mu ističe krajem sezone, engleski mediji naslućuju da bi se Redknapp mogao odvažiti na dovođenje sjajnog veznjaka čija tjedna primanja iznose 80.000 funti. Ipak, Redknapp inzistira na tomu da u veznom redu njegove momčadi postoji dovoljno kvalitete, te da mu 28-godišnjak nije potreban, iako se i dalje divi njegovim igrama.

"Volim Joea, on je fantastičan, ali imam jednako tako dobre Niku Kranjčara i Luku Modrića", tvrdi Redknapp u novim laudama hrvatskim reprezentativcima, a prenosi This is London.

"Siguran sam i da ga Chelsea neće pustiti, odnosno da će se njegova situacija razriješiti. Imam dvojicu nogometaša koji mogu igrati na lijevoj strani veznoga reda i dvojicu koja isto mogu na desnoj. Nismo mislili da ćemo tijekom prijelaznog roka morati biti jako aktivni, no situacija se promijenila nakon što je Eidur Gudjohnsen postao dostupan, a Robbie Keane zaželio otići", zaključio je Redknapp podsjetnikom na klupsku aktivnost u siječnju. (Totalsport)
10.02.2010. 12:43:11
http://metro-portal.hr/ne-treba-mi-cole-imam-kranjcara-i-modrica/32720/