Metro-portal.hr

objavljeno 11.03.2013. 18:37:00
KNJIGE

Ne čekajte da vam sreća padne s neba i sami je potražite

Nakon tmurnih i hladnih dana tokom ove zime, dolazi vrijeme energije, optimizma i sreće

Prave proljetne knjige
Prave proljetne knjige (Mozaik knjiga)

Proljeće se ne odnosi samo na buđenje prirode i toliko dugo iščekivano sunce, već utječe i na raspoloženje ljudi, buđenje organizma i optimizam u razmišljanju. Nakon tmurnih i hladnih dana tokom ove zime, dolazi vrijeme energije, optimizma i sreće.  Iskoristite to vrijeme za sebe i okrenite novu stranicu! Ne čekajte da Vam sreća padne s neba i sami je potražite na stranicama Mozaikovih noviteta.

Među popularnim naslovima su ''Put kojim rjeđe se ide'', naslov koji je ušao u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu, zatim ''Tišina'' u kojoj ćete otkriti snagu introvertiranih osoba u glasnomu svijetu, ''Zahvalnost'' najprodavanije autorice popularne psihologije slavne Louise L. Hay i drugih.

"Želja nam je u svojoj knjižnoj ponudi objediniti klasične priručnike poput knjige Put kojim rjeđe se ide koji su se posljednjih desteljeća pokazali učinkovitima i omiljenima i koji su pomogli milijunima ljudi s onima koji otvaraju nove puteve na području samopomoći i koji su svoju kvalitetu već po izlasku dokazali brojnim priznanjima, znanstvenom osnovom i prihvaćanjem čitatelja",  istaknuo je glavni urednik Mozaika knjiga Zoran Maljković.

11.03.2013. 18:37:00
http://metro-portal.hr/ne-cekajte-da-vam-sreca-padne-s-neba-i-sami-je-potrazite/76968/